Herkese merhaba, görev yöneticisine girdiğimde ismi "16e1dc4" olan bi dosya gördüm, logosu falan yok ve sağ tık yaptığımda dosya konumunu aç ve özellikler kısmı deaktif görünüyor. Sizce virüs müdür, virüs ise temizlemek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba, görev yöneticisine girdiğimde ismi "16e1DC4" olan bir dosya gördüm, logosu falan yok ve sağ tık yaptığımda dosya konumunu aç ve özellikler kısmı deaktif görünüyor. Sizce virüs müdür, virüs ise temizlemek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Temizlemek için virüs programıyla taratman gerekiyor biraz boşuna konu açmışsınız isminden ne olduğunu anlayabileceğimiz bir şeyde değil. Düşük kaynak tüketimi var virüssede büyük problem yaratacak gibi durmuyor.
Herkese merhaba, görev yöneticisine girdiğimde ismi "16e1dc4" olan bi dosya gördüm, logosu falan yok ve sağ tık yaptığımda dosya konumunu aç ve özellikler kısmı deaktif görünüyor. Sizce virüs müdür, virüs ise temizlemek için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Temizlemek için virüs programıyla taratman gerekiyor biraz boşuna konu açmışsınız isminden ne olduğunu anlayabileceğimiz bir şeyde değil. Düşük kaynak tüketimi var virüssede büyük problem yaratacak gibi durmuyor.
Günümüzdeki zararlılar göze çarpmamak için artık düşük kaynak tüketimi ile işlevini yerine getirebiliyor. O yüzden ne kadar tehlikeli olup olmadığını bilemeyiz.
Günümüzdeki zararlılar göze çarpmamak için artık düşük kaynak tüketimi ile işlevini yerine getirebiliyor. O yüzden ne kadar tehlikeli olup olmadığını bilemeyiz.
Zararlı kime göre neye göre zararlı değişir bilgisayarı sadece iki açıp oyun oynayan insan için bilgi aktarımı sadece parola hesap bilgileri kart bilgileri çalınması vb için zararlıdır.
Fazla büyük gibi gösterip konu sahibinin kafasını bunaltmaya gerek yok bilgisayar konusunda teknik bilgisi azsa daha da tedirginleşir teknik bilgi az olduğu için sadece olanı söylemek en mantıklısı şu anda.