Mers Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #1 Icime bir suphe girmisti, bilgisayarimin izlendiğini merak ediyordum, virus taramasj yaptığımda bir şey cikmiyordu, sonra birkaç video izledim, gorev yoneticinde böyle bir şey gordum, bu nedir? Dosya Ekleri image-133.png 18 KB · Görüntüleme: 45 image-58.png 3 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2024
Icime bir suphe girmisti, bilgisayarimin izlendiğini merak ediyordum, virus taramasj yaptığımda bir şey cikmiyordu, sonra birkaç video izledim, gorev yoneticinde böyle bir şey gordum, bu nedir?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 16 Yer Batman 23 Eylül 2024 #2 Daha önce yükleyip ardından sildiğiniz bir programdan kalan kalıntıdır, bende de başlangıçta 3 tane simgesi ve dosya konumu olmayan programlar var.
Daha önce yükleyip ardından sildiğiniz bir programdan kalan kalıntıdır, bende de başlangıçta 3 tane simgesi ve dosya konumu olmayan programlar var.
Mers Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #3 ED Crasher dedi: Daha önce yükleyip ardından sildiğiniz bir programdan kalan kalıntıdır, bende de başlangıçta 3 tane simgesi ve dosya konumu olmayan programlar var. Genişletmek için tıkla... Olabilir virus taramasi yapıyorum su anda.
ED Crasher dedi: Daha önce yükleyip ardından sildiğiniz bir programdan kalan kalıntıdır, bende de başlangıçta 3 tane simgesi ve dosya konumu olmayan programlar var. Genişletmek için tıkla... Olabilir virus taramasi yapıyorum su anda.