Çözüldü Görev yöneticisindeki başlangıç uygulamalarında indirilen uygulamalar görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alihnjr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba iki gün önce yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Her şey yolunda. Kullanmaktan çok memnunum lakin Görev Yöneticisi, başlangıç uygulamalarında indirdiğim hiçbir uygulama görünmüyor (Steam, Epic Games, Discord vs), uygulamaları kendi ayarlarından engellememe rağmen bilgisayar açıldıktan yaklaşık 5-10 dakika sonra kendiliğinden açılıyorlar. Bunu nasıl çözerim?

Çözüm

Dostum çok sağ ol olayı çözdüm ilk indirdiğim anda Görev Yöneticisi'nden kapattım sonra da uygulama içinden kapattım öyle çözmüş oldum.
Görev yöneticisine girin oradan başlangıç kısmına girin ve dediğiniz uygulamaları sağ tık yaparak devre dışı bırakın.

Hocam görünmediğini belirttim.

Hocam uygulama içi ayarlardan otomatik açılmayı kapatırsanız başlangıç uygulamaları kaydını sildiği için gözükmüyor. Ondan sonra Görev Yöneticisi'nden devre dışı bıraksanız bile uygulamada etkin gözükür.

Bir de hocam
C:\kullanıcılar\kullanıcıadınız\appdata\roaming\microsoft\windows\başlangıç klasörü

Ve C:\programdata\microsoft\windows\başlangıç

Klasörlerinde kısayolların olup olmadığını kontrol edin.

Dostum çok sağ ol olayı çözdüm ilk indirdiğim anda Görev Yöneticisi'nden kapattım sonra da uygulama içinden kapattım öyle çözmüş oldum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…