Görev yöneticisindeki dosyalar çok fazla CPU kullanıyor

waveila

Decapat
Daha fazla  
Burada çalışan yazılımlar sistemi gereksiz yere yoruyor ve zaman zaman donmalara yol açıyor, isimlerine baktığım zaman sistemde olması gereken yazılımlar fakat kapattığımda bir değişim olmuyor ve CPU kullanımı azalıyor. Son 1 haftadır böyle bunlardan nasıl kurtulabilirim bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 1661935053411.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Explorer diye sisteme ait "olmayan" çakma bir işlem çalışıyor, virüs taraması yapmanızı öneririm. Normal değil bu.

@Dutchman.

Aktif bellekte birden fazla sahte isimle zararlı var gibi duruyor. Aşağıdaki rehberleri uygulayın.

Bu tarz virüs programlarını indirmek için açtığımda chrome dahil bütün tarayıcılar direkt kapanıyor adamlar nasıl bir yazılım geliştirdiyse ne yaparsam yapayım açamıyor, virüs tarama programı indiremiyorum

Hocam virüs taraması yaptınız mı?
Hayır yapamıyorum çünkü virüs tarama programı indirmeye çalıştığımda chrome otomatik shut down oluyor

O halde farklı bir cihazdan aşağıdaki yazılımları indirip USB belleğe yazın, ardından boot ederek başlatın ve zararlıları temizleyin.

Alternatif olarak görev yöneticisinde bu işlemleri kapatabiliyor veya işlem ağacını sonlandırabiliyor musunuz?

Evet kapatabiliyorum ama kendilerini tekrar açıyorlar 10-15 dakika sonra, usb ile deneyeceğim şimdi.

Şu an deniyorum bu virüsün ne amaçla bulaştığını biliyor musunuz yani trojan vb. değildir umarım çünkü pc üzerinde birçok şirkete ait bilgiler bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…