Görev Yöneticisi'ndeki Global accounts nedir?

Szymanski1907

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Oyun oynarken Görev Yöneticisi'ne bakayım dedim. Global accounts diye bir şey gördüm. Sonra kayboldu. Bu bir tür virüs mü yoksa Windows'a ait bir şey mi?

Pek sanmıyorum çünkü çoğunlukla virüsler falan Görev Yöneticisi'nden gözükmezler bekle bir araştırıp gelim.

Burayı okudunuz mu?
Bir tehdit gibi durmuyor işlemin tam ismini veya çalıştırdığı işlemleri gösterirseniz daha net cevaplayabilirim ancak şu anki halle size şunu bildirebilirimki zararlı bir yazılım gibi durmuyor ve zararlı bir yazılım olsa Windows defender el atardı diye düşünüyorum gene de yam tarama yapmanıza fayda var he bu arada bilgisayarınız
Windows 11 mi?
Gerekirse daha fazla araştırabilirim.

Windows 10 kullanıyorum. Ben de araştırdım. Çoğunluk virüs değil diyor. Bir forum virüs olabilir diyor. Ve Runtime Broker ve Microsoft Text ile ilgili bir şey kullanıyordu galiba.

Ben bu işlemin W11'e ayit olduğunu görmüştüm zararlı bir yazılım olduğunu düşünmüyorum ancak gene de tam tarama yapmakta fayda var.

Eğer tarama yaparsanız rica etsem sonucu bizim ile paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…