Çözüldü Görev yöneticisindeki "program" isimli program

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16
Ekran kartı
1650
Anakart
h510m
İşlemci
10105f
Başlangıçta aşağıdaki uygulama bu, nasıl kaldırabilirim buradan? Veya zararı var mıdır?

Çözüm
Yanlış bilgilendirme yapmayın. Kesin virüs değil bu, element uydurmayın. Ayrıca neye göre?

Yanlış bilgi
Başlangıçta aşağıdaki uygulama bu, nasıl kaldırabilirim buradan? Veya zararı var mıdır?

Eki Görüntüle 1372178

Dostum o virus trojan onu guvenli modda çalıştıra temp yazıp sildikten yine çalıştiri açıp%temp% yazıp sildikten sonra bilgisayarı normal aç Malwarebytes ile tarama yap ama tam tarama.
Hocam sağ tıklayın özelliklere basın hangi dosyanın olduğu gözükür.

Programın olsa resim olurdu bu trojan.

Artı -1 Eksi

Virüs olmasinin imkani yok. Aktif antivirüsüm var ve hiçbir zaman 3. parti bir şey indirmedim.
Hocam sağ tıklayın özelliklere basın hangi dosyanın olduğu gözükür.

Denetim Masası'ndan programlara girip oradan kaldırabilirsiniz. Ayrıca program başlangıçta çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 48
Virüs olmasının imkanı yok, çok dikkatli biriyimdir av hep açık ve dandik bilinmeyen sitelerden bir şey asla indirmem.

Benim PCI'mde böyle yazıyor GOG indirip silmiştim öyle kalmış, nasıl kaldırabilirim?

Dosya Ekleri

• 1651095842565.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
Yanlış bilgilendirme yapmayın. Kesin virüs değil bu, element uydurmayın. Ayrıca neye göre?

Çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…