Soru başlıkta belirttiğim gibidir. Virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü bilmediğin sitelerden vs. bir şey indirmiyorum. Devre dışı bırak dedim ama hala orada durması canımı sıkıyor.
Üzerine sağ tık atıp özelliklere giremiyorum, izin vermiyor. Virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü Kaspersky ile birkaç kere tam tarama yapmıştım, bulduğu virüsleri silmiştim.
Soru başlıkta belirttiğim gibidir. Virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü bilmediğin sitelerden vs. bir şey indirmiyorum. Devre dışı bırak dedim ama hala orada durması canımı sıkıyor.
Zamanında bende aynı isimde bir yazılımı devre dışı bıraktım ve sistemi tekrar açmak istediğim zaman Windows şifrenin gittiğini, doğru olan şifremi yanlış olarak kabul ettiğini görmüştüm.
Bilmediğiniz, emin olmadığınız kaynakları devre dışı bırakmayın.
Görev yöneticisi, başlangıç kısmından üstte herhangi bir yere tıklayıp komut satırını aktifleştirin. Uygulamanın yolu gözükecektir. Ne olduğunu anlayabilirsiniz.
Görev yöneticisi, başlangıç kısmından üstte herhangi bir yere tıklayıp komut satırını aktifleştirin. Uygulamanın yolu gözükecektir. Ne olduğunu anlayabilirsiniz.