Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Dostlar selam bu görev yöneticisindeki Sanal Disk Hizmeti nedir ve ne ile alakalıdır? Bilgisayarımda tek disk var. Önceden yoktu diye hatırlıyorum bu neden şimdi gelmiş olabilir görevi sonlandırsam da geri geliyor. Dosya Ekleri bu.png 42,2 KB · Görüntüleme: 149
Dostlar selam bu görev yöneticisindeki Sanal Disk Hizmeti nedir ve ne ile alakalıdır? Bilgisayarımda tek disk var. Önceden yoktu diye hatırlıyorum bu neden şimdi gelmiş olabilir görevi sonlandırsam da geri geliyor.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 1 Haziran 2021 #2 VirtualBox, vb. uygulamalar kullandın sanırım.
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 xDarkLyne dedi: VirtualBox, vb. uygulamalar kullandın sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiç bir uygulama kullanmadım.
xDarkLyne dedi: VirtualBox, vb. uygulamalar kullandın sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiç bir uygulama kullanmadım.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 1 Haziran 2021 #4 Neueste dedi: Yok hocam hiçbir uygulama kullanmadım. Genişletmek için tıkla... VDS kullanmış olabilir misin?
Neueste dedi: Yok hocam hiçbir uygulama kullanmadım. Genişletmek için tıkla... VDS kullanmış olabilir misin?
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #5 xDarkLyne dedi: VDS kullanmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir şey kullanmadım sadece sistem geri ön yükleme sayfasına girip çıktım. Görev yöneticisinde olmasının bir zararı var mıdır?
xDarkLyne dedi: VDS kullanmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir şey kullanmadım sadece sistem geri ön yükleme sayfasına girip çıktım. Görev yöneticisinde olmasının bir zararı var mıdır?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 1 Haziran 2021 #6 Neueste dedi: Hocam hiçbir şey kullanmadım sadece sistem geri ön yükleme sayfasına girip çıktım. Görev yöneticisinde olmasının bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanal disk hizmetine sağ tıklayıp dosya konumunu açın, ve dosyayı V-T ile taratın linki bize atın.
Neueste dedi: Hocam hiçbir şey kullanmadım sadece sistem geri ön yükleme sayfasına girip çıktım. Görev yöneticisinde olmasının bir zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sanal disk hizmetine sağ tıklayıp dosya konumunu açın, ve dosyayı V-T ile taratın linki bize atın.
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #7 xDarkLyne dedi: Sanal disk hizmetine sağ tıklayıp dosya konumunu açın, ve dosyayı V-T ile taratın linki bize atın. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
xDarkLyne dedi: Sanal disk hizmetine sağ tıklayıp dosya konumunu açın, ve dosyayı V-T ile taratın linki bize atın. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 1 Haziran 2021 #8 Neueste dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Sıkıntı gözükmüyor, açık kalması bir sorun yaratmaz. Şirket olarak Microsoft görünüyor, sıkıntı yok bence.
Neueste dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Sıkıntı gözükmüyor, açık kalması bir sorun yaratmaz. Şirket olarak Microsoft görünüyor, sıkıntı yok bence.
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #9 xDarkLyne dedi: Sıkıntı gözükmüyor, açık kalması bir sorun yaratmaz. Şirket olarak Microsoft görünüyor, sıkıntı yok bence. Genişletmek için tıkla... Şuanda gözükmüyor zaten hocam gitti.
xDarkLyne dedi: Sıkıntı gözükmüyor, açık kalması bir sorun yaratmaz. Şirket olarak Microsoft görünüyor, sıkıntı yok bence. Genişletmek için tıkla... Şuanda gözükmüyor zaten hocam gitti.