Görev yöneticisindeki "SHA1:0x91ad4663" programı nedir?

kanyewest

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Görev yöneticimi incelediğimde bilmediğim bir uygulamaya rastladım. Nedir bu? Virüs falan mı ?

Dosya Ekleri

• resim_2022-12-10_165615530.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 110
Sanırım Intel'in bir hizmetiymiş. Wireless ile alakalı.

Endişelenmene gerek yok dostum. Microsoft'un cevabı. Başka birisi bunu Microsoft'a zaten sormuş. Linkten bakabilirsin. Kablosuz donanımıyla ilgili olduğunu söylüyor. Bir de o işleme sağ tıklayıp Ayrıntılara Git seçeneğini seçip Intel_PIE_Service.exe ile ilişkili olduğunu teyit edebilir misin?

o işleme sağ tıklayıp Ayrıntılara Git seçeneğini seçip Intel_PIE_Service.exe ile ilişkili olduğunu teyit edebilir misin?
Evet hocam Intel_PIE_Service.exe diyor. Ama sorum şu ki bilgisayarım herhangi bir kablosuz donanım ve İntel donanımı bulundurmuyor.

Muhtemelen Intel programı gibi gizlenen bir virüs yemişsiniz. İsterseniz Malwarebytes veya Kaspersky ile tam tarama gerçekleştirin.
Hocam size zahmet o iki antivirüsün indirme linklerini atar mısınız. Biliyorum internete yazınca çıkıyor ama birkaç tane çıkıyor. Doğru olanı indirdiğimden emin olmak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…