exipol Hectopat Kek günü Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Yeni dikkatimi çekti GPU kullanımı %40-60 arasında git gel yapıyor bilgisayar boşta, arka planda açık uygulama yok iken. Önceden böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum, bir sıkıntı olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 234,9 KB · Görüntüleme: 30
Yeni dikkatimi çekti GPU kullanımı %40-60 arasında git gel yapıyor bilgisayar boşta, arka planda açık uygulama yok iken. Önceden böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum, bir sıkıntı olabilir mi?
Çözüm exipol 1 Mart 2025 NVIDIA anında yeniden oynatma açık olduğu için kullanım yüksekmiş kapatınca sorun düzeldi. Görev yöneticisinde NVIDIA container olarak gözüküyor.
NVIDIA anında yeniden oynatma açık olduğu için kullanım yüksekmiş kapatınca sorun düzeldi. Görev yöneticisinde NVIDIA container olarak gözüküyor.
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 1 Mart 2025 #2 Boştayken fazla geldi bana. Artı 0 Eksi
KS KS exipol Hectopat Kek günü Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 NVIDIA anında yeniden oynatma açık olduğu için kullanım yüksekmiş kapatınca sorun düzeldi. Görev yöneticisinde NVIDIA container olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi Çözüm
NVIDIA anında yeniden oynatma açık olduğu için kullanım yüksekmiş kapatınca sorun düzeldi. Görev yöneticisinde NVIDIA container olarak gözüküyor.