Uygulamanın bir şeye ihtiyacı olursa öncelik ona verilir. Mesela oyuna için yaptınız diyelim. Arka planda tarayıcıya cpu vermek yerine oyuna verir. Tabi oyunda cpu istiyorsa.
Process queue'da milletin önüne geçer. Hastanede 65 yaş ve üzerinin önceliği olması gibi.
Sistem zorlanmıyorsa pek fark olmaz. Zorlandığı anda, verilen komutlara yetişilemediğinde güzel iş yapar.
Uygulamanın bir şeye ihtiyacı olursa öncelik ona verilir. Mesela oyuna için yaptınız diyelim. Arka planda tarayıcıya CPU vermek yerine oyuna verir. Tabii oyunda CPU istiyorsa.
Hayır hocam beni yanlış anladınız yaşadığım garip bir sorun yüksek performansa iken harici ekran kartını MC kullanıyor fakat V-Sync çalışmıyor bu yüzden Windows'un kararina bıraktım fakat bu şekildede harici GPU'yu kullanmadığı için shader kullanamıyorum o yüzden çözüm yolu araştırmaya başladım.
Hayır hocam beni yanlış anladınız yaşadığım garip bir sorun yüksek performansa iken harici ekran kartını MC kullanıyor fakat V-Sync çalışmıyor bu yüzden Windows'un kararina bıraktım fakat bu şekildede harici GPU'yu kullanmadığı için shader kullanamıyorum o yüzden çözüm yolu araştırmaya başladım.