Görev Yöneticisi'ni açınca CPU kullanımı %90'dan %50'lere düşüyor

ishak64

Femtopat
Daha fazla  
Ben Görev Yöneticisi'ni açtığımda aniden CPU %90'lardan 50'lere düşüyor ama sadece Google açık ve 3 sekme var. Ve böyle olduğunda çok donuyor video izlerken. Bir video izledim mining virüs mü neymiş de nasıl kaldırıyoruz bunu?

Bende de aynı sekil hocam virüs mü var acaba.

Kaldırmak; temiz kurulum ile yapılır.

Görev Yöneticisi'ni açınca kullanılan programlar arka plana düştüğü için kullanım düşer ve düşük gösterir bu normal. Ama standartta tarayıcıda 90 göstermesi iyi değil. Bu sistem 10-15 yıllık değilse bir format rahatlatır.

Hocam format daha yeni attım crack herhangi bir şey indirmedim muhtemelen PC le alakladır.

Hocam format daha yeni attım crack herhangi bir şey indirmedim muhtemelen PC le alakladır.

Tabii ki sistem parçalarından dolayı olabilir ama yeni bir sistemde normal değil. Eski ise yaşanır. Donanım kaldırmıyorsa PC sürümü bile sorun yaratıyor.

İfadeler: dr1
Zaten hocam söylemiş dediğine katılıyorum
Lakin isterseniz process explorer ilede kontrol edin.

yani ne yapayım anlamadım arkadaş format atmış ama hayla devam ediyormuş benim pc zaten 1.5 yıllık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…