Görev yöneticisini açınca yüksek CPU kullanımı

TÇB

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
Görev yöneticisine girdiğimde CPU Kullanımı 1-2 saniyeliğine %80 civarında gezip sonra %5 gibi düşük değere iniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Kolay Gelsin Aynı Probmel Bendede Var Cpu Pc Boşta İken Çok Kullanım Yapıyor Bu Olunca Bellek Kullanımıda Yükseliyor Zaman Zaman Çok Nadirde Olsa Düşüyor Genelde Cpu Pc Boşta İken %50 Lerde Gezeyor Bellek İşe %60 Larda Felan Geziyor Görev Yöneticisini Açınca Tavan Yapıyor Çok Nadirdir Bu Tüketimlerin Normale Dönmesi Technopat'ta Dahil Bir Çok Forumlarda Söylenenleri Uygulasamda Başa Çıkamadım Windows 7 Ultimate 64 Bit Kullanıyordum Bu Sorundan Dolayı Windows 10 Kullanmalısın O İşletim Sistemlerinin İşi Bitti Recep Beyin Yorumu Bu Şekildeydi Daha Beter Oldu Birde 32-64-x86 Arasında Cpu Kullanımında Fark Olurmu ? Saygılar İyi Forumlar

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 181
  • 2.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 165
  • 3.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 152
  • 4.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 170
İlk önce hizmetler sekmesini aç oradan ''Windows Search , Windows Defender , Hızlı Getirme'' Hizmetlerini kapat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…