Görev Yöneticisi'ni açtığımda CPU azalıyor

Arda955

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Görev Yöneticisi'ni açtığımda 1-2 saniyeliğini CPU %20-%34 gibi gösteriyor, sonra %3,%1'lere falan düşüyor yine. Biraz test ettim bunu ve Görev Yöneticisi'ni bir 10 dk açık bıraktım, CPU hep %1-%3 bandındaydı ama Görev Yöneticisi'ni açıp kapattığımda tekrar bir iki saniyeliğine %34'ten %3'lere falan düşüyor. Bu olay sadece 1 saattir oluyor. Yaptığım tek şeyler laptopa USB ile oyun konsolunu bilgisayara bağlamıştım olmuyordu, bu yüzden Windows'un önerdiği birkaç güncellemeyi indirdim (ayarlardan). Birkaç tanesi normal bir şekilde iniyordu ama Intel corporation - display 31.0.101.5522 indirmeye başladıktan sonra download %100 oldu, install geçti, biraz %0'da kaldı ve bilgisayar siyah ekran verip tekrar geldi, ekran küçülüp büyüyordu o yüzden bilgisayarı yeniden başlattım. Tekrar başlattığımdan beri böyle oluyor, bir sorun var mı? Eğer bir sorun varsa nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Normal bir durum bende de yaşanıyor. Uygulama açıldığında güç tükettiği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…