Görev Yöneticisi'nin Başlangıç kısmındaki programın Dosya Konumu bulunamıyor

Adam Jensen

Kilopat
Daha fazla  

Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi bu dosyayı Görev Yöneticisi > başlangıç kısmında gördüm. Kaldırmak istiyorum ama bu dosyanın nerede olduğunu bulamadım. Nasıl kaldırabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1677260078243.png
    19,7 KB · Görüntüleme: 171

Görev Yöneticisi komutlarını etkinleştir bakalım.

Dosya Ekleri

• Control.PNG
    33,5 KB · Görüntüleme: 193
Bu konuya bir bakın. Gizli klasörlerde kurulumuştur, Revo Uninstaller ile kaldırırsınız muhtemelen.

Görev Yöneticisi komutlarını etkinleştir bakalım.

Hocam ikinize de çok teşekkür ederim. İkinizin de dediklerini yaparak hallettim. <3

Hocam Revo hakkında bilgin varsa diye sormak istedim. Ben yanlışlıkla avcı kipi moduna bastım program bir anda kendini aşağı aldı Alt+Tab attı gibi oldu. Bir şeyler silmiş midir?

Son düzenleme:
Hocam Revo hakkında bilgin varsa diye sormak istedim. Ben yanlışlıkla avcı kipi moduna bastım program bir anda kendini aşağı aldı Alt+Tab attı gibi oldu. Bir şeyler silmiş midir?
Hayır silmez, o modu açarsan masaüstünde bir işaret açılır, o işarete kaldırmak istediği program, dosya her neyse sürükleyip bırakırsın ve kökünden temizler, kaldırır ne varsa.

Bu arada indirdiğiniz yazılımları, resmi sitelerinden indirin, Revo çok güzel yazılımdır.
start freeware download portable - [en]

Word dosyalarını PDF yapmak için sisteminizde Office yüklüyse PDF eklentisini kullanın yada aşağıdaki sitelerden faydalanabilirsiniz, tabi güvenliğiniz için özel dosyalarınızı online işlem yapmaktan sakının.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…