Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi bu dosyayı Görev Yöneticisi > başlangıç kısmında gördüm. Kaldırmak istiyorum ama bu dosyanın nerede olduğunu bulamadım. Nasıl kaldırabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi bu dosyayı Görev Yöneticisi > başlangıç kısmında gördüm. Kaldırmak istiyorum ama bu dosyanın nerede olduğunu bulamadım. Nasıl kaldırabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Hocam Revo hakkında bilgin varsa diye sormak istedim. Ben yanlışlıkla avcı kipi moduna bastım program bir anda kendini aşağı aldı Alt+Tab attı gibi oldu. Bir şeyler silmiş midir?
Hocam Revo hakkında bilgin varsa diye sormak istedim. Ben yanlışlıkla avcı kipi moduna bastım program bir anda kendini aşağı aldı Alt+Tab attı gibi oldu. Bir şeyler silmiş midir?
Hayır silmez, o modu açarsan masaüstünde bir işaret açılır, o işarete kaldırmak istediği program, dosya her neyse sürükleyip bırakırsın ve kökünden temizler, kaldırır ne varsa.
Word dosyalarını PDF yapmak için sisteminizde Office yüklüyse PDF eklentisini kullanın yada aşağıdaki sitelerden faydalanabilirsiniz, tabi güvenliğiniz için özel dosyalarınızı online işlem yapmaktan sakının.
Convert PDF to editable Word documents for free. PDF to Word conversion is fast, secure and almost 100% accurate. Convert scanned PDF to DOC keeping the layout.