Görev zamanlayıcısında hangi görevler aktif olmalı?

Makaleler
12
Görev zamanlayıcısında 3. parti yazılım ile ne varsa kapattım. Bundan dolayı bazı sorunlar yaşadım. Örneğin bazı araçlar çalışmıyor. Mesela arama sistemi ve pano çalışmamaya başladı. Arama sistemi önemli değil ama panoyu kullanıyorum. Bu konuda görev zamanlayıcısında varsayılan olarak hangi hizmetlerin aktif olduğunu öğrenmek istiyorum. Eğer hiç değişiklik yapmadıysanız bana Windows 10 işletim sisteminde görev zamanlayıcısında yer alan varsayılan olarak aktif uygulamaların ekran görüntülerini atabilirseniz güzel olur. Bunun yanı sıra kaynak varsa orayı da atabilirsiniz.

Ayarları varsayılana çek. Windows hizmetleri hariç 3 pari yazılımları kapat sadece.

Ayarları varsayılana çek. Windows hizmetleri hariç 3 parti yazılımları kapat sadece.
3. parti yazılım aktif değil, yetki almak için çalıştırdım. Windows, diğerlerini aktif etmedi ama raporlayıcı ile güncelleme görevini aktif etti. Microsoft, güncelleme ve rapora önem gösterdiği gibi keşke diğer hizmetlere de önem gösterseydi.

Görev zamanlayıcısında varsayılan seçenek mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…