Görmemiş serseri kız mı yoksa uzak mesafe ilişkisi ama hanımefendi olan kız mı?

RolanneYG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2 seçeneğim var. Ya benimle aynı şehirde aynı semtte olan kızla konuşmaya devam edeceğim ama kendisini pek beğenmedim, tip olarak pek lafım yok orta diyebilirim ama karakter ve Instagram profili için aynısını söyleyemem. Ergenliğin dibine vurmuş alkol ve sigarayı havalı bulan birisi (not alkol kullanıyorum ama bunu cool olarak gösteriş yapanları sevmiyorum). Bu yüzden pek sevmedim kendisini. Aslında o kızın alkol bile kullanmadığını düşünüyorum çünkü örneğin alkollü herhangi bir story paylaştığında bakıyorum çözünürlük aşırı düşük fake Pinterest'te olan fotoğrafları paylaşıyor, Google Lens ile baktım, yani kısaca ergenliğin dibine vurmuş görmemiş birisi. Gelelim diğer kıza, diğer kızla 1 gün sonra tanıştım bana biraz uzak aramızda 10 saat kadar mesafe var, İstanbul'da yaşıyor ancak çok kibar, çok iyi bir hanımefendi tek sorun uzakta olması. Sizce hangisiyle konuşmalıyım? Benim gönlüm İstanbul'da olan kızdan yana, daha iyi birisine benziyor ama görüşlerinizi merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de değil. Görmemiş bir kızın ilgi eksikliği vardır ve onu bir şekilde kapatmaya çalışıyordur. Sizden istediği ilgiyi alınca zaten bir başkasına gitme eğiliminde olacaktır. Uzak mesafe ilişkisi de olmaz çünkü millet aynı şehirdeyken bile birbirine kolayca güvenemeyebiliyor ve benim sevgililik tanımıma göre sevgili olduğum birisiyle oturup kalkmak isterim. Birisiyle oturup kalkamıyorsam, o kişiyle sevgili olmanın mantığı da yok.

Uzak mesafe zor hocam yapabilirim dersen eğer o kızı seçmen daha doğru olur, diğer kız da eğer tam kekoysa başına sıkıntı açabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı