Görsel roman için karakter tasarımı nasıl yapılır?

Bilirkisi.exe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yönetmen, Tiyatro Sanatçısı, Oyun Yazarı, Koordinatör, Rejisör, Oyuncu Koçu
Merhabalar değerli Technopat forum üyeleri. Bir süredir uzay temalı bir görsel roman üzerinde çalışıyorum. Gayet güzel ilerleyen bir hikayesi var. Müziklerini ticari dağıtım lisansı olan birkaç parça ile hallettim. Programlama konusunda da şu an için herhangi bir sorunum yok. Şu an için projemdeki en büyük eksik görseller. Telifsiz hazır görseller ile, oyunu ve senaryoyu bozmak istemiyorum. Bu sebepten ötürü, karakter ve arka plan tasarımı yapmak üzere kolları sıvadım fakat, ortaya çıkan ürünler pek tatmin edici olmadı. Sizce arka planların ve karakterlerin tasarımında hangi uygulamayı kullanmalıyım? Anime tarzı görseller içersin istemiyorum. Yumuşak tonlarda ve hafif canlılık barındıran görsellere ihtiyacım var. Bunların üretiminde kullanabileceğim bir programın veya tekniğin önerisinde bulunmanızı rica etmekteyim. İyi forumlar dilerim.

Hazırlamış olduğum bir kadın görseli şu şekilde;
Örnek Kadın Görseli

Adobe Illustrator kullanarak görselleri çizebilirsin. Çizim için biraz pratik gerektirecek bir program. Kağıda bir karakter tasarlayıp illustrator ile dijitale çevirebilirsin. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…