Görsel tasarlayıp düzenlemek için iPad vs MacBook

meandrosart

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.

Yapay zeka ile (ChatGPT Midjourney vs.) Görseller tasarlıyorum. Sonrasında bunları canva ve Adobe gibi uygulamalarla düzenleyip kanvas tablo tshirt bardak için baskıya uygun formatlara getiriyorum.
Şu an bu işlemleri tam manasıyla yapamayan bir Intel işlemcili 9 senelik notebooka sahibim ve yeni bir cihaz alacağım.

Seçeneklerim şu şekilde:
iPad Pro 5. Nesil
MacBook Air M.2 chip
MacBook Pro M1 chip

Kafam bir Mac'e bir IPad'e gidiyor. M2 işlemcili alma ihtimalim de elbet var. Ancak SSD ve inç yukseltmesi yapacak kadar bütçem yok. iPad kismina gelecek olursak orada da kalem mevzu var. Tek bir cihazla işlerimi uzun yıllar halletmek istiyorum. Tabii şu da var IPad'deki Adobe vs fiyatları ile Mac için fiyatları arasinda da farklar var.

Bana cihaz / işlemci/ inç önerisi yapar misiniz?

Procreate amaçlı tablet alacaksanız hocam iPad 9 bile işinizi görür. Eğer Photoshop istiyorsanız MacBook gerekmez fakat en iyi seçeneklerdendir.

Procreate amaçlı tablet alacaksanız hocam iPad 9 bile işinizi görür. Eğer Photoshop istiyorsanız MacBook gerekmez fakat en iyi seçeneklerdendir.
Dostum m2 işlemcili ipad pro 28k kalemle alsam 31 32 olur. 128 gb. Bütçemin tam sıniri. Işimi uzun süre görsün istiyorum. Abartmış mi olurum

Isinma sorunu var diyorlar m1in deneyimlerin nasıl dostum

Dostum M2 işlemcili iPad Pro 28k kalemle alsam 31 32 olur. 128 GB. Bütçemin tam sıniri. Işimi uzun süre görsün istiyorum. Abartmış mi olurum

Isinma sorunu var diyorlar m1'in deneyimlerin nasıl dostum

Hocam bence bir tablete o kadar verilmez. S9 Ultra 25 bin lira ve kat kat daha iyi işlemci dışında. Kalem amaçlı ise onu alın. Size önerim iPad Air M1 256 modelini + kalemle almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…