Görsel üretmek için yapay zeka önerisi

The Towande

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, amacım:
  • Çok sayıda görsel üretmek,
  • Canlı ve parlak renkler, temiz çizgiler, dikkat çekici tasarımlar,
  • Transparan arka planlı ve yüksek çözünürlüklü çıktı almak.
Siz hangi AI araçlarını önerirsiniz? Deneyimleriniz ve tavsiyeleriniz neler?

Gemini güzel. Grok da olabilir belki ama o çizgi filmimsi üretiyor bazen.

Gemini pek tavsiye etmiyorum herşeyi yanlış anlayıp duruyor. Görselini attığım karaktere "şu karakter x şeyi yapıyor" diye giriyorum X şeyi yapan bir adam ve attığım görseli png şekilde düz yapıştırıyor.

ChatGPT hala resim oluşturabiliyorsa kesinlikle ChatGPT derim. Aşırı gerçekçi oluşturuyor.

Çok haklı bir yorum, gördüğüm en berbat görsel üreten yapay zeka olabilir.

Çok haklı bir yorum, gördüğüm en berbat görsel üreten yapay zeka olabilir.
Gemini güzel. Grok da olabilir belki ama o çizgi filmimsi üretiyor bazen.
Evet Gemini Pro kullanıyorum zaten ama görselde sapıtıyor. Ücretli bir AI arıyorum çokca görsel üretebileceğim.

Evet Gemini Pro kullanıyorum zaten ama görselde sapıtıyor. Ücretli bir AI arıyorum çokca görsel üretebileceğim.

GPT Pro kaliteli üretiyor diyorlar, şahsen ben kullanmadım. Midjourney da deneyebilirsin, zamanında bayağı duyuldu. Halen kullananlar var ve bence halen iyi.

Grok'u deniyorum. GPT Pro ise 200 dolar çok fazla benim için, belki Plus olabilirdi.
Midjourney, GPT Pro kadar pahalı değil sanırım. 20 dolar'a kadar çıkıyor olması lazım fiyatının. Kademeleri de var diye biliyorum, inceleyebilirsin. Youtube üzerinde birkaç video bakabilirsin, kalitesi hakkında kendi yorumlarını katabilirsin veya duruma göre satın alımı gerçekleştirebilirsin.

Tamamdır bir bakayım.

• Standard Plan​

$30 $24/ month
    20% off billed annually
    • 15h Fast generations
    • SD and HD video generation
    • General commercial terms
    • Optional credit top ups
    • 3 concurrent fast image jobs
    • 3 concurrent fast video jobs
    • Unlimited Relaxed image generations
    • Use editor on uploaded images
    Bu planda'da sınırsız fotoğraf üretimi var gözüküyor ama internetten baktığımda transparan arka plan konusunda sorun cıkarıyormuş.

• Tamamdır bir bakayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…