S suiti Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 529 Makaleler 1 19 Haziran 2020 #1 Selam arkadaşlar, sistem topluyorum ve bir kablo boşta kaldı bu kablo nereye takılır? Kablo güç kaynağından geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2020
Selam arkadaşlar, sistem topluyorum ve bir kablo boşta kaldı bu kablo nereye takılır? Kablo güç kaynağından geliyor.
Çözüm Mithat Berhan 19 Haziran 2020 Fk_Jester dedi: Anlaşamadık sanırım benden kaynaklı olabilir, bu güç kaynağından çıkarak HDD'ye takılacak şekilde görüyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Bu kablo HDD üstündeki giriş ile aynı yönde, yani buna PSU üstünden L boşluklu kablo gelecek.
Fk_Jester dedi: Anlaşamadık sanırım benden kaynaklı olabilir, bu güç kaynağından çıkarak HDD'ye takılacak şekilde görüyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Bu kablo HDD üstündeki giriş ile aynı yönde, yani buna PSU üstünden L boşluklu kablo gelecek.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 19 Haziran 2020 #2 SATA güç kablosudur En soldaki kabloya takılıyor Artı 0 Eksi
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 19 Haziran 2020 #3 Bu SATA güç kablosu hocam, SSD veya HDD'lere takılır nadiren de fanlara Yeni fark ettim Berhan'in dedigi dogru yanlis bakmisim ben Mithat Berhan dedi: Bu kablo HDD üstündeki giriş ile aynı yönde, yani buna PSU üstünden L boşluklu kablo gelecek. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 19 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Bu SATA güç kablosu hocam, SSD veya HDD'lere takılır nadiren de fanlara Yeni fark ettim Berhan'in dedigi dogru yanlis bakmisim ben Mithat Berhan dedi: Bu kablo HDD üstündeki giriş ile aynı yönde, yani buna PSU üstünden L boşluklu kablo gelecek. Genişletmek için tıkla...
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 19 Haziran 2020 #4 Sanırsam sata kablosu bunu anakartınızın sata portlarına takmayı deneyin. Artı 0 Eksi
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #5 Sata disk in güç kabosu HDD veya SSD ye takın. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Haziran 2020 #6 Normalde bu kablo fan ya da fan kontrolcü tarzı şeylerden gelir. Diğer ucu güç kaynağına takılır. Emin misiniz güç kaynağından geldiğine? Artı 0 Eksi
Normalde bu kablo fan ya da fan kontrolcü tarzı şeylerden gelir. Diğer ucu güç kaynağına takılır. Emin misiniz güç kaynağından geldiğine?
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 19 Haziran 2020 #7 suiti dedi: Selam arkadaşlar, sistem topluyorum ve bir kablo boşta kaldı bu kablo nereye takılır? Kablo güç kaynağından geliyor. Eki Görüntüle 595928 Genişletmek için tıkla... O bildiğim kadarıyla SATA güç kablosu. SSD veya HDD içindir. Artı 0 Eksi
suiti dedi: Selam arkadaşlar, sistem topluyorum ve bir kablo boşta kaldı bu kablo nereye takılır? Kablo güç kaynağından geliyor. Eki Görüntüle 595928 Genişletmek için tıkla... O bildiğim kadarıyla SATA güç kablosu. SSD veya HDD içindir.
Fk_Jester Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 330 Çözümler 1 19 Haziran 2020 #8 passat dedi: Bu SATA güç kablosu hocam, SSD veya HDD'lere takılır nadiren de fanlara Genişletmek için tıkla... Doğru cevap bu hocam diğer ucu güç kaynağına bağlıdır, bazı cevaplar saçmalamış sanki. Mithat Berhan dedi: Normalde bu kablo fan ya da fan kontrolcü tarzı şeylerden gelir. Diğer ucu güç kaynağına takılır. Emin misiniz güç kaynağından geldiğine? Genişletmek için tıkla... Hocam bu güç/enerji kablosu işte SSD ve HDD'de var senin bir bak istersen. Artı 0 Eksi
passat dedi: Bu SATA güç kablosu hocam, SSD veya HDD'lere takılır nadiren de fanlara Genişletmek için tıkla... Doğru cevap bu hocam diğer ucu güç kaynağına bağlıdır, bazı cevaplar saçmalamış sanki. Mithat Berhan dedi: Normalde bu kablo fan ya da fan kontrolcü tarzı şeylerden gelir. Diğer ucu güç kaynağına takılır. Emin misiniz güç kaynağından geldiğine? Genişletmek için tıkla... Hocam bu güç/enerji kablosu işte SSD ve HDD'de var senin bir bak istersen.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 19 Haziran 2020 #9 Mithat Berhan dedi: Normalde bu kablo fan ya da fan kontrolcü tarzı şeylerden gelir. Diğer ucu güç kaynağına takılır. Emin misiniz güç kaynağından geldiğine? Genişletmek için tıkla... Ben de şimdi fark ettim. O kablo PSU üzerinden gelemez. PSU üzerinden gelen SATA Power kablosu oraya takılmalı. Fan kontrolcüye ait olabilir. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Normalde bu kablo fan ya da fan kontrolcü tarzı şeylerden gelir. Diğer ucu güç kaynağına takılır. Emin misiniz güç kaynağından geldiğine? Genişletmek için tıkla... Ben de şimdi fark ettim. O kablo PSU üzerinden gelemez. PSU üzerinden gelen SATA Power kablosu oraya takılmalı. Fan kontrolcüye ait olabilir.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.261 Makaleler 42 Çözümler 274 19 Haziran 2020 #10 Fk_Jester dedi: Hocam bu güç/enerji kablosu işte SSD ve HDD'de var senin bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Bu disklerin üstündeki ile aynı yönde. Buna dışarıdan enerji gelecek siz dikkatli bakın isterseniz. Bu SATA Power in şeklinde. Artı 0 Eksi
Fk_Jester dedi: Hocam bu güç/enerji kablosu işte SSD ve HDD'de var senin bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Bu disklerin üstündeki ile aynı yönde. Buna dışarıdan enerji gelecek siz dikkatli bakın isterseniz. Bu SATA Power in şeklinde.