Çözüldü Görselde Görünen Kablo Nereye Takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

suiti

Kilopat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar, sistem topluyorum ve bir kablo boşta kaldı bu kablo nereye takılır? Kablo güç kaynağından geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlaşamadık sanırım benden kaynaklı olabilir, bu güç kaynağından çıkarak HDD'ye takılacak şekilde görüyorum bunu.
Bu kablo HDD üstündeki giriş ile aynı yönde, yani buna PSU üstünden L boşluklu kablo gelecek.

Çözüm
QUOTE="Berhan., post: 6166912, member: 184412"]
Bu kablo HDD üstündeki giriş ile aynı yönde, yani buna PSU üstünden L boşluklu kablo gelecek.
[/QUOTE]
Evet hocam sizin dediğiniz gibi RGB içinmiş kablo. Kablo kargaşasında anlamadım kusuruma bakmayın. Bir sorum olacak benim RAM’lerim XPG Gammix D30 Red her şeyin ışıkları yandı ama RAM’lerin yanmadı. BIOS’a girince de 16 GB takılı olarak doğru bir şekilde gözüküyor. Neden olabilir?

Bu modelde ışık yok diye biliyorum. Kendi sitesinde de ışıklı bir model olduğu gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…