Görselde olan böceğin adı nedir?

Alperen3557

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür odamda bunlarla karşılaşıyorum. Dikkatli baktığımda beyaz masanın üstünde denk geldim ve 5-10 tane daha gördüm. Evde kedim de besliyorum. Bu böceğin cinsi nedir ve kurtulmak için ne yapmam lazımdır? Aşağıya videosunu da bıraktım.

Keneye benziyor irkiliyorum bu böcegi görünce otomatik.

Abiler kene değildir ya korkutmayın beni internette toz böceği falan diyorlar.

Abiler kene değildir ya korkutmayın beni internette toz böceği falan diyorlar.

Abicim vallaha keneye benziyor bende travma bıraktı bu böcek.

Toz böceği daha kücük bir boyutta hem ciddiyim.

Benim bildiğim kene böyle değil hocam. Daha belirgin yani internette gördüğün keneyle gerçekte gördüğün kene birebir aynı oluyor. Nadiren değişik türlerini görebiliyorsun ama iskelet şekil vesaire aynı. Ben hiç kene görmediğim zamanlarda ormandan döndüğümde bel altımda kene görmüştüm, normal böcek zannedip parmağımla attım yere. Yerde incelerken daha önce hiç kene görmesem bile çok net farkettim kene olduğunu.

Ne olduğunu anlayamıyorsanız, o yüksek ihtimalle kene değildir hocam evet benziyor ama değil bence Tek yapman gereken evde böcekten korkmayan/en az korkan birini bul ve peçeteyle dışarı at.

Bende travma bırakıyor karınca dışı her böcek türü

bence evi bırak kaç git

Hocam peçeteyle tutulmalık ya da korkmalık bir boyutu yok çok küçük zaten zor görünüyor ama dikkatli bakınca beyaz zeminde fark ediliyor çakmağı yanına koydum boyutunu anlayabilmeniz için.

Dosya Ekleri

• 6e660e47-de63-46a2-9d4f-6c2ccac0b01c.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 67
  • c349bcb0-2263-4500-b233-7c008dc63ddb.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…