Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Bir anda ayağımı artık ısırdı mı soktu mu anlamadım, acıdı bir anda. Dosya Ekleri IMG_4960.jpeg 253,4 KB · Görüntüleme: 334 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 25 Temmuz 2024 #2 Muhtemelen ısırmıştır hocam arkasında kıskacı var gibi duruyor. (Türünü bilmiyorum)
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.592 Çözümler 47 Yer Bursa 25 Temmuz 2024 #3 Nanooo dedi: Bir anda ayağımı artık ısırdı mı soktu mu anlamadım, acıdı bir anda. Genişletmek için tıkla... Kulağakaçan böceği internette zararsız olarak gozukuyor. Zehirli değil.
Nanooo dedi: Bir anda ayağımı artık ısırdı mı soktu mu anlamadım, acıdı bir anda. Genişletmek için tıkla... Kulağakaçan böceği internette zararsız olarak gozukuyor. Zehirli değil.
Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Doruto dedi: Muhtemelen ısırmıştır hocam arkasında kıskacı var gibi duruyor. (türünü bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... 1 dk da geçti iz de yok. HakanXD dedi: Kulağakaçan böceği internette zararsız olarak gozukuyor. Zehirli değil. Genişletmek için tıkla... 1 dakika zonkladı iz de gözükmüyor bir şey yoktur galiba
Doruto dedi: Muhtemelen ısırmıştır hocam arkasında kıskacı var gibi duruyor. (türünü bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... 1 dk da geçti iz de yok. HakanXD dedi: Kulağakaçan böceği internette zararsız olarak gozukuyor. Zehirli değil. Genişletmek için tıkla... 1 dakika zonkladı iz de gözükmüyor bir şey yoktur galiba
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 25 Temmuz 2024 #5 Nanooo dedi: 1 dk da geçti iz de yok. 1 dakika zonkladı iz de gözükmüyor bir şey yoktur galiba Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam.
Nanooo dedi: 1 dk da geçti iz de yok. 1 dakika zonkladı iz de gözükmüyor bir şey yoktur galiba Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam.
Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 Doruto dedi: Bir şey olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi geceler
Doruto dedi: Bir şey olmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi geceler
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 25 Temmuz 2024 #7 Nanooo dedi: Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi geceler Genişletmek için tıkla... Hiç önemli değil, iyi geceler.
Nanooo dedi: Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi geceler Genişletmek için tıkla... Hiç önemli değil, iyi geceler.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 37 Yer 東京 25 Temmuz 2024 #8 Kulağakaçan diye geçer hiç sevmem. Zehirsizdir.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #9 Bu böceğe Ben de çok rastladım. Kulağakaçan böcek olarak biliniyor. Zehirli mi değil mi bilmiyorum ama ilk gördüğümde Nahçıvan akrepleri var Bizde o tarz ona benzeyen. Kulağa girip zarar verir mi kulak zarına orasını bilemiyorum artık.
Bu böceğe Ben de çok rastladım. Kulağakaçan böcek olarak biliniyor. Zehirli mi değil mi bilmiyorum ama ilk gördüğümde Nahçıvan akrepleri var Bizde o tarz ona benzeyen. Kulağa girip zarar verir mi kulak zarına orasını bilemiyorum artık.