Görselde olan böcek nedir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Kanatlarını açınca sarı oluyor uçtu bir anda boynuma kondu. Duvara tutunma gücü yüksek ama biraz yürüyünce yoruluyor mu ne duvara düştü antenleri hareket ediyor hep. Babamın kıllı göğsüne gitti orayı sevdi durdu dümdüz babam eliyle kovaladı üzüldü duvara uçtu fotoğrafını çektim.

Arkadaşlar bakanlar cevap versin böcek fobim var TV arkasına girdi uyuyamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0451.jpeg
    179,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Uzun antenleri ile öne çıkan bir kınkanatlı familyası olan Cerambycidae familyasından familyasından bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. Camdan balkondan istemeden girmiştir, sizinle işi yok merak etmeyin. Bu familyadaki böceklerin bazılarının ağzı insanı ısırabilecek kadar güçlü oluyor ama onlar dahi rahatsız etmezseniz ısırmıyorlar. Bulunca yakalayıp dışarı salmanız iyi olur. Evde kalsa da bir zararı olmaz en kötü ihtimal etrafta dolaşırken, çıkacak yer ararken üstünüze gelebilir böcek fobinizi tetikler.

Bu arada internete merak edip Cerambycidae diye aratırsanız büyük ihtimal en büyük ve ünlü türleri gösterecektir ama familyanın öyle birkaç değil EN AZ 36 BİN türü var(Türkiye'de değil Dünya çapında 36000 tabii).

Babamın evinden gittim böceğe sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…