Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.841 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 23 Şubat 2024 #11 kuzzi dedi: Bulunuyor hocam arkadaş QuantV aldı aynı paketi internet üzerinden buldum. NVE yi hiç kullanmadım sağlam araştırma yapılırsa bulunur ama. Genişletmek için tıkla... Quantv nereden buldunuz hocam? Bana da atar mısınız görsellerini size zahmet olmazsa?
kuzzi dedi: Bulunuyor hocam arkadaş QuantV aldı aynı paketi internet üzerinden buldum. NVE yi hiç kullanmadım sağlam araştırma yapılırsa bulunur ama. Genişletmek için tıkla... Quantv nereden buldunuz hocam? Bana da atar mısınız görsellerini size zahmet olmazsa?
kuzzi Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #12 Furkan Borak dedi: Quantv nereden buldunuz hocam? Bana da atar mısınız görsellerini size zahmet olmazsa? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftaya veya birkaç güne atarım size.
Furkan Borak dedi: Quantv nereden buldunuz hocam? Bana da atar mısınız görsellerini size zahmet olmazsa? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 haftaya veya birkaç güne atarım size.
Sxtre Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 562 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel Core i5-12500h NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics 24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram Samsung 512 NVM M.2 SSD Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 23 Şubat 2024 #13 "Lan Saruu" Hocam Elrean'in sunucusuna bir sorun bence onlar yardımcı olur.