Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Virüslü gibi duruyor. Raporun linkini atar mısın?
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 Evet.
A aaetad Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 390 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 3090 Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 onuriagaoglu dedi: Eki Görüntüle 2432939 Genişletmek için tıkla... Virüslü.
onuriagaoglu Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 Yutka46 dedi: Virüslü gibi duruyor. Raporun linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Abi Kaspersky ile tam tarattım bütün dosyaları virüs yok diyor bilgisayarımıda 5 kere tam tarattım yok diyor virüs Yutka46 dedi: Virüslü gibi duruyor. Raporun linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Yutka46 dedi: Virüslü gibi duruyor. Raporun linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Abi Kaspersky ile tam tarattım bütün dosyaları virüs yok diyor bilgisayarımıda 5 kere tam tarattım yok diyor virüs Yutka46 dedi: Virüslü gibi duruyor. Raporun linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Z zFainn Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 25 Şubat 2025 #6 onuriagaoglu dedi: Eki Görüntüle 2432939 Genişletmek için tıkla... Malware olanlarda bir sıkıntı yok uygulamada premium üyeliğin olmadığı için reklam pop up ları gösteriyor malware reklam virüsüdür
onuriagaoglu dedi: Eki Görüntüle 2432939 Genişletmek için tıkla... Malware olanlarda bir sıkıntı yok uygulamada premium üyeliğin olmadığı için reklam pop up ları gösteriyor malware reklam virüsüdür
onuriagaoglu Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 zFainn dedi: Malware olanlarda bir sıkıntı yok uygulamada premium üyeliğin olmadığı için reklam pop up ları gösteriyor malware reklam virüsüdür Genişletmek için tıkla... abi şuan ağlıyorum bilgisayara birşey olmaz dimi yarın format atmak istiyorum yarına kadar bişe olmasın
zFainn dedi: Malware olanlarda bir sıkıntı yok uygulamada premium üyeliğin olmadığı için reklam pop up ları gösteriyor malware reklam virüsüdür Genişletmek için tıkla... abi şuan ağlıyorum bilgisayara birşey olmaz dimi yarın format atmak istiyorum yarına kadar bişe olmasın
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #8 @onuriagaoglu Ne yüklüyorsun? Oyun falan mı? False positive olma ihtimali var. Nereden indirdiğini söyler misin?
@onuriagaoglu Ne yüklüyorsun? Oyun falan mı? False positive olma ihtimali var. Nereden indirdiğini söyler misin?
shinorcell Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #9 onuriagaoglu dedi: Abi şu an ağlıyorum bilgisayara bir şey olmaz değil mi yarın format atmak istiyorum yarına kadar bir şey olmasın Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin ol kardeşim. Dosya virüsse bile ağır durmuyor. Fazla bir şey olacağını sanmıyorum fakat tedbiri elden bırakmamak lazım.
onuriagaoglu dedi: Abi şu an ağlıyorum bilgisayara bir şey olmaz değil mi yarın format atmak istiyorum yarına kadar bir şey olmasın Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin ol kardeşim. Dosya virüsse bile ağır durmuyor. Fazla bir şey olacağını sanmıyorum fakat tedbiri elden bırakmamak lazım.
onuriagaoglu Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #10 Yutka46 dedi: @onuriagaoglu Ne yüklüyorsun? Oyun falan mı? False positive olma ihtimali var. Nereden indirdiğini söyler misin? Genişletmek için tıkla... fullprogramlarindir.net Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Yutka46 dedi: @onuriagaoglu Ne yüklüyorsun? Oyun falan mı? False positive olma ihtimali var. Nereden indirdiğini söyler misin? Genişletmek için tıkla... fullprogramlarindir.net