Görseldeki 2. el laptop alınır mı?

kjsuke_urahara

Centipat
Daha fazla  
Birkaç ay once bir masaüstü bilgisayar aldım kardeşime de oyunlari gosterdim. Valorant Ti cok sevdi ben eve gelincede oynayamiyor bana bakiyor. Ona da bir bilgisayar almak istiyorum ama sanirim masaüstü alamam çünkü babam iki bilgisayara izin vermez. Laptop bakmaya karar verdim. Bu laptop nasıl Valorant oynatır mı? 150-200 FPS arasi kasmadan yoksa 8 bine her şey dahil masaüstü toplamak mi monitörlü?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-01-20-09-40-359_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2025-06-01-20-08-59-180_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 58
Valorant'ı çok rahat oynatır. 200-250 altına inmez bile. Bilgisayarı kullanmadım ama özelliklerine göre konuşuyorum. Kullananlar sorunlarını vs. söyler zaten. 8K'ya her şey dahil PC biraz zor olur toplaması. Laptopu al geç.

Buna vereceğin paraya masaüstü topla daha iyi.

Ekran kartı bilgisi göremedim ama harici ekran kartıdır diye tahmin ediyorum. Valorant çok ağır sistem gereksinimleri isteyen bir oyun olmadığı için iş görecektir. Monster ise gamer bir cihazdır muhtemelen. Valorant'ı kuvvetle muhtemel zorlanmadan oynar. İşlemci RAM falan gayet yeterli. O 4 GB onboard paylaşımlı ekran kartı değildir her halde. Rahat rahat geniş geniş oynar o makine. Al derim.

Buna vereceğin paraya masaüstü topla daha iyi.
Babası evde 2 masaüstüne izin vermiyormuş .

Valorant işlemci odaklı zaten. Çatur çutur oynar i5 11th APU işlemci + 16 GB RAM yeter de artar bile.

Hocam çok rahat oynatır 200+ üstünde hatta bu fiyata her hangi bir sorunu yok ise alınabilecek en iyi laptoplardan 2.el kategorisinde.

Bunun yerine her şey dahil masaüstü toplamak daha iyi olur mu diye sormuş bende ona cevap verdim. 1 ay içinde şikayet etmeye başlar bu laptopu alırsa.

Tuşlarının bazılarının olmaması sıkıntı. Cayır cayır yanan eski nesil Clevo kasa kullanıyor, soğutma olarak iyi bir cihaz değil. Fiyatı iyi, eğer yanında verilecek klavye ile kullanılacaksa alınır.

Klavyeyi degistirmeyi dusunuyorum bende bir klavye var ekstra kullanmiyorum sifir onunla kullancak.

Kac hzdir bu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…