Merhaba, uzun süre önce lokal bir bilgisayarcıdan topladığım sistemdeki güç kaynağımın modelini bulamadım. Maalesef fatura kutu vs. ulaşamıyorum, üstüne baktığımda da herhangi bir marka ibaresi göremedim. Görselini bırakıyorum, yardımcı olur musunuz?
Merhaba bu postu attıktan 5 ay sonra maalesef ekran kartı güç soketi yandı görselini bıraktım neyse ki ekran kartına zarar vermedi testini yaptım ama diğer aksanları test etme şansım olmadı umarım sorun yoktur. Sorum şu olacak soket değiştirip kullanma şansım var mıdır yoksa artık daha fazla zarar vermeden PSU'yu değiştirmek mi gerekir? @Oreki@Sir Benjamin
Etiketlediğim için kusura bakmayın psu konusunda bilgili sizleri tanıyorum sadece.
Öncelikle geçmiş olsun, parçalara zarar gelmediğine sevindim. 1500 TL civarında 500-600W arasında bir şey alabilirsiniz. Daha ileriye dönük olsun istiyorsanız bir tık daha yüksek model alınabilir. İsterseniz şunlara bakabilirsiniz:
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
1500 TL civarında 500-600W arasında bir şey alabilirsiniz. Daha ileriye dönük olsun istiyorsanız bir tık daha yüksek model alınabilir. İsterseniz şunlara bakabilirsiniz:
NZXT 750W C750 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bence zorlayıp bunu alın. 550W modeller almanızı önermem 3070 Ti gibi kartlara geçecekseniz. Tam yükte spike'lar ile beraber 400W'a yakın güç tüketebilen modeller mevcut.