Görseldeki 700W güç kaynağının modeli nedir?

Daha fazla  
Merhaba, uzun süre önce lokal bir bilgisayarcıdan topladığım sistemdeki güç kaynağımın modelini bulamadım. Maalesef fatura kutu vs. ulaşamıyorum, üstüne baktığımda da herhangi bir marka ibaresi göremedim. Görselini bırakıyorum, yardımcı olur musunuz?

ATX-700W sağ üst kısımda yazıyor. Çin malı PSU. Adi sanırım. Marka bile yok üstünde.

Markasi belirtilmemis, ATX-700W ibaresi de anlam tasiyor gibi gorunmuyor. Grup duzenlemeli oldugu bariz, 200W 12V kaybi var.

Icini acip detaylica fotograflarini cekip buraya atarsaniz ic yapisini daha iyi yorumlayabiliriz.

Markasi belirtilmemis, ATX-700W ibaresi de anlam tasiyor gibi gorunmuyor. Grup duzenlemeli oldugu bariz, 200W 12v kaybi var.

Icini acip detaylica fotograflarini cekip buraya atarsaniz ic yapisini daha iyi yorumlayabiliriz.

Merhaba bu postu attıktan 5 ay sonra maalesef ekran kartı güç soketi yandı görselini bıraktım neyse ki ekran kartına zarar vermedi testini yaptım ama diğer aksanları test etme şansım olmadı umarım sorun yoktur. Sorum şu olacak soket değiştirip kullanma şansım var mıdır yoksa artık daha fazla zarar vermeden PSU'yu değiştirmek mi gerekir?
@Oreki @Sir Benjamin
Etiketlediğim için kusura bakmayın psu konusunda bilgili sizleri tanıyorum sadece.

Dosya Ekleri

• IMG-20230826-WA0003.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20230826_183947.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Teşekkürler. 1500 TL bandında öneriniz var mıdır acaba?
Öncelikle geçmiş olsun, parçalara zarar gelmediğine sevindim. 1500 TL civarında 500-600W arasında bir şey alabilirsiniz. Daha ileriye dönük olsun istiyorsanız bir tık daha yüksek model alınabilir. İsterseniz şunlara bakabilirsiniz:

Yeterli olacağını düşünüyorsanız PK550D veya C550 almayı düşünüyorum 1500 üstüne çok çıkmak istemem

@Oreki

Teşekkürler 1500 TL bandında öneriniz var mıdır acaba.
Sistemim RX 570
Ryzen 5 5500.
6700XT 3070ti gibi kartlara ilerde yükseltmek istiyorum.

1500 TL civarında 650W doğru düzgün PSU yok. En kötü şuna bakılacak:

Bence zorlayıp bunu alın. 550W modeller almanızı önermem 3070 Ti gibi kartlara geçecekseniz. Tam yükte spike'lar ile beraber 400W'a yakın güç tüketebilen modeller mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…