Çözüldü Görseldeki alet nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Fotoğraftaki alet nedir? Akım koruyucu priz mi? Yoksa normal priz mi? Ya da bir yararı var mı? İnternette modelini araştırdım ama bulamadım.

Çözüm
Ürün bu.

Trust PW-3700 Surge Guard Deluxe 15894
  • Evdeki veya ofisteki tüm 220 voltluk donanım için 6 korumalı güç soketlerine sahip gelişmiş gerilim artışı koruyucusu
  • Bilgisayar, TV, ev sineması sistemi ve diğer pahalı aygıtları güç dalgalanmalarından ve yükselmelerinden kaynaklanan hasara karşı korur
  • TV ya da kablo modemi korumak için 2 tane koaksiyal bağlantı
  • Telefon, faks ya da modemi korumak için, 2 adet ek RJ-11 bağlantısı
  • Güç tasarrufu; düğmeye bir kez basmak suretiyle bağlı bulunan tüm aygıtları uygun şekilde kapatmak için ana şalter
  • Çocuk güvenlik kapakları ve otomatik devre kesiciler ekstra güvenlik ve koruma sağlar
  • Masaya ya da duvara kolayca monte etmek için arka tarafta ekstra delikler
  • Bağlı donanım için [10.000] Euro garanti (internette yer alan koşulları kontrol edin)
  • Ürün numarası: 15894
Akım koruyuculu olduğunu resimden anlayamayız fakat 3'lü priz olduğu belli oluyor.

Artı -1 Eksi
Hocam Trust markasının bir aleti. Ama modelini bende bulamadım arkasında vesaire yazmıyor. Normal prizlere benzemiyor ama illaki bi yararı vardır diye düşünüyorum.
Google lens ile ürünü taramayı deneyin belki bir sonuç çıkar.

Google lens ile ürünü taramayı deneyin belki bir sonuç çıkar.
Maalesef çıkmadı hocam. Ebeveynlerime sordum. Akım koruyucu priz diyorlar. Babam çok eskiden almış. Televizyon elektrik gidince sorun çıkarmasın diye. Çoğu zamanda gider ama televizyon hala sağlam çalışıyor. Bende o yüzden bilgisayarı bu alete bağladım sorayım dedim.

Ürün bu.

Trust PW-3700 Surge Guard Deluxe 15894
  • Evdeki veya ofisteki tüm 220 voltluk donanım için 6 korumalı güç soketlerine sahip gelişmiş gerilim artışı koruyucusu
  • Bilgisayar, TV, ev sineması sistemi ve diğer pahalı aygıtları güç dalgalanmalarından ve yükselmelerinden kaynaklanan hasara karşı korur
  • TV ya da kablo modemi korumak için 2 tane koaksiyal bağlantı
  • Telefon, faks ya da modemi korumak için, 2 adet ek RJ-11 bağlantısı
  • Güç tasarrufu; düğmeye bir kez basmak suretiyle bağlı bulunan tüm aygıtları uygun şekilde kapatmak için ana şalter
  • Çocuk güvenlik kapakları ve otomatik devre kesiciler ekstra güvenlik ve koruma sağlar
  • Masaya ya da duvara kolayca monte etmek için arka tarafta ekstra delikler
  • Bağlı donanım için [10.000] Euro garanti (internette yer alan koşulları kontrol edin)
  • Ürün numarası: 15894

Çözüm

3'lü prizlerin çoğunda akım koruması mevcuttur zaten.

Çok sağolun hocam gerçekten yardımcı oldunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…