Görseldeki araba nedir?

Senin amacın kavga olmayabilir ama karşındakinin niyetini bilmiyorsun. pek güvenli bir ülkede yaşamıyoruz çeşit çeşit insan var 5 tl borç için arkadaşını bıçaklıyan var sana önerim boşver giden gitmiş daha da uğraşma

Karşımdakinin, kızın benimle 9 ay sevgili olduğundan haberi yok, karşındakinin gözünü açmak için bulmak istiyorum onu.

Dostum seni çok iyi anlıyorum beni de 6 aydır çıktığım kız aldatmıştı 2 haftalık çocuk için

Hocam amacım kavga değil, amacım kızın benimle yaşadıklarını o çocuğa anlatıp o çocuğun da kıza tekme vurmasını istiyorum yani kızın başının b*ktan çıkmasını istemiyorum.
Sizin tercihiniz. Bir şey demek bana düşmez. Sizin amacınız kavga değil ancak onun amacını bilemezsiniz. Tabii ben size karışamam. Böyle bir hakkım yok.

Çocukla buluştursanız büyük ihtimal kavga olacak ki çocuğun nasıl tür bir eleman olduğu da belli değil. Pek gerek yok gibi.

Sizin tercihiniz. Bir şey demek bana düşmez. Sizin amacınız kavga değil ancak onun amacını bilemezsiniz. Tabii ben size karışamam. Böyle bir hakkım yok.
Yok hocam, ona kavga etme fırsatını tanımayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…