Çözüldü Görseldeki araç nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Çoğu SUV'ye baktım, muhtemelen SUV değil, başta Mercedes veya Cherry gibi geldi ama değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250326-184335_Video Player.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 128
  • Screenshot_20250326-181421_Video Player.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 118
Araç benim değil hocam arkadaş st atmış bende stlerdeki araçları tahmin etmeyi severim normalde Max 2dk bulurum hangi model marka olduğunu ama bunu bulamadım hırs yaptım
Hocam bu gidişle bulamayız. Bence direkt arkadaşınıza sorun, sizde bizde rahatlayalım

Yok hocam multimedyanın altındaki ses açma tuşları, diğer tuşlar, direksiyon uymuyor.

Hocam bu gidişle bulamayız. Bence direkt arkadaşınıza sorun, sizde bizde rahatlayalım

Olmaz

Son düzenleme:
NAFNet kullanmayı deneyebilirsin. Belki bulanık fotoğraflarını düzeltebilir ama kesin işe yarar mı garanti edemem.

Bende baktim, evet degil.

Hocam Kia Carnival'a cok benziyor bu arada ama degil gibi.

Maalesef carnivalde değil hocam dörtlü tuşlarının yeri farklı. Genel olarak Opel Astra ve Kia'nın modellerine benziyor ama hala bulamadım yok mu bulacak babayiğit?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…