Arkadaşlar merhaba. Dün buna benzer konu açmıştım. Parktan çıkarken dalgınlıktan bu araca sürttüm. Sizce ne kadar masrafı olur? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Çok bir şey tutmaz plastik aksam. Ustasına göre fiyatı değişir ama fiorino model araçta benzer bir şey arkadaşta olmuştu 600 tl gibi bir fiyat aldılar.
Arkadaşlar merhaba. Dün buna benzer konu açmıştım. Parktan çıkarken dalgınlıktan bu araca sürttüm. Sizce ne kadar masrafı olur? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Adama not bıraktım hocam. Bir gündür daha dönmedi. Sorun etmez değil mi, kavga falan etmez? Sosyal anksiyetem var zaten. Bela istemiyorum açıkçası. Güzelce bilgilerimi yazıp masrafları fazlasıyla karşılayacağımı söyledim.
Adama not bıraktım hocam. Bir gündür daha dönmedi. Sorun etmez değil mi, kavga falan etmez? Sosyal anksiyetem var zaten. Bela istemiyorum açıkçası. Güzelce bilgilerimi yazıp masrafları fazlasıyla karşılayacağımı söyledim.
dert edilcek bişey değil hocam arka tampon alt üstü expertte bile plastik olarak geçiyo parçalar arabanın orjinalliğini etkileyecek birşey bile değil bence adam piskopat değil ise herhangi bir sorun çıkmaz
Üzerine düşeni yapmışsın hocam. Çarpıp kaçan çok fazla o yüzden bu erdemli davranışından dolayı kavga değil teşekkür üzerine teşekkür etmesi lazım. Takma kafana bazen her şey olacağına varır.
Hocam geçen bizim arabayı bilerek çizip kaçmışlar. Ne not vardı ne başka bir şey. Masrafını dert etmiyorsanız ki zaten de çok tutmaz. Adam da aşırı agresif biri değilse çok takılcak bir şey yok bence.