berat8395 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #21 Teddy Magnus dedi: Fesatlık bilinç altında atıyor işte o kelimeyi görünce aklım başka şeye çalıştı sadece özür dileyebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kastetmediğim şey için niye özür dileyeyim kastetmediğim şey de ayıp birşey de değil kötü birşey de değil. Meme ya meme bendede sizde de var her insan da var. Ben orada caps in yeni gen halini kastettim. Teddy Magnus dedi: Özür dilerim biraz eğlenelim istedim varsa yanlışım tekrar özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam.
Teddy Magnus dedi: Fesatlık bilinç altında atıyor işte o kelimeyi görünce aklım başka şeye çalıştı sadece özür dileyebilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kastetmediğim şey için niye özür dileyeyim kastetmediğim şey de ayıp birşey de değil kötü birşey de değil. Meme ya meme bendede sizde de var her insan da var. Ben orada caps in yeni gen halini kastettim. Teddy Magnus dedi: Özür dilerim biraz eğlenelim istedim varsa yanlışım tekrar özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam.
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 15 Temmuz 2024 #22 Ben özür dilerim uzattığım için cevap yazınca sizinle konuşunca mutlu olmuştum.
berat8395 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #23 Teddy Magnus dedi: Ben özür dilerim uzattığım için cevap yazınca sizinle konuşunca mutlu olmuştum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tekrar sorun değil. berat8395 dedi: Bu görseldeki atıştırmalık kombosunu Türkiye'deki hangi ürünler ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Buna tam bir cevap bulmak istiyorum sadece.
Teddy Magnus dedi: Ben özür dilerim uzattığım için cevap yazınca sizinle konuşunca mutlu olmuştum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tekrar sorun değil. berat8395 dedi: Bu görseldeki atıştırmalık kombosunu Türkiye'deki hangi ürünler ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Buna tam bir cevap bulmak istiyorum sadece.