realirkci Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Araştırdım ve net bir bayrak bulamadım, öylesine gezinirken böyle bir bayrak denk geldi. Konu hakkında bilgi sahibi olan var ise bu bayrağın Türgişler'e ait olup olmadığını açıklayabilir mi? Dosya Ekleri Opera Anlık Görüntü_2024-09-16_033305_extended-timeline.fandom.com.png 11,3 KB · Görüntüleme: 370 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2024
Araştırdım ve net bir bayrak bulamadım, öylesine gezinirken böyle bir bayrak denk geldi. Konu hakkında bilgi sahibi olan var ise bu bayrağın Türgişler'e ait olup olmadığını açıklayabilir mi?
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 17 Eylül 2024 #2 Türgişlerin bilinen resmi bir bayrağı yok eski Türk devletlerinin çoğunun tamgası oluyordu genelde.
realirkci Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #3 The Fate dedi: Türgişlerin bilinen resmi bir bayrağı yok eski Türk devletlerinin çoğunun tamgası oluyordu genelde. Genişletmek için tıkla... O zaman damgası bu olması lazım. Türgişler'e ait başka bir damga baktım bulamadım, uzun süre bakmam gerekiyor bulmam için. Son düzenleme: 17 Eylül 2024
The Fate dedi: Türgişlerin bilinen resmi bir bayrağı yok eski Türk devletlerinin çoğunun tamgası oluyordu genelde. Genişletmek için tıkla... O zaman damgası bu olması lazım. Türgişler'e ait başka bir damga baktım bulamadım, uzun süre bakmam gerekiyor bulmam için.
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 17 Eylül 2024 #4 realirkci dedi: O zaman damgası bu olması lazım. Türgişler'e ait başka bir damga baktım bulamadım, uzun süre bakmam gerekiyor bulmam için. Genişletmek için tıkla... Evet, bunu bulman zor olabilir çünkü tarihi araştırmalar kısıtlı bu konuda bildiğim kadarıyla.
realirkci dedi: O zaman damgası bu olması lazım. Türgişler'e ait başka bir damga baktım bulamadım, uzun süre bakmam gerekiyor bulmam için. Genişletmek için tıkla... Evet, bunu bulman zor olabilir çünkü tarihi araştırmalar kısıtlı bu konuda bildiğim kadarıyla.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 17 Eylül 2024 #5 realirkci dedi: Araştırdım ve net bir bayrak bulamadım, öylesine gezinirken böyle bir bayrak denk geldi. Konu hakkında bilgi sahibi olan var ise bu bayrağın Türgişler'e ait olup olmadığını açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Türgişlerin net bir bayrağı var mı ki?
realirkci dedi: Araştırdım ve net bir bayrak bulamadım, öylesine gezinirken böyle bir bayrak denk geldi. Konu hakkında bilgi sahibi olan var ise bu bayrağın Türgişler'e ait olup olmadığını açıklayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Türgişlerin net bir bayrağı var mı ki?
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.352 17 Eylül 2024 #6 Bayraklarımı var? Bu daha çok Citroene benziyor.
realirkci Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #7 SyLaS61 dedi: Türgişlerin net bir bayrağı var mı ki? Genişletmek için tıkla... Damga olarak bu var. TechnoMisafir12 dedi: Bayraklarımı var? Bu daha çok Citroën'e benziyor. Genişletmek için tıkla... Citroen'in ilk adimlarini turgisler atmis demek ki
SyLaS61 dedi: Türgişlerin net bir bayrağı var mı ki? Genişletmek için tıkla... Damga olarak bu var. TechnoMisafir12 dedi: Bayraklarımı var? Bu daha çok Citroën'e benziyor. Genişletmek için tıkla... Citroen'in ilk adimlarini turgisler atmis demek ki
BEFOR Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #8 realirkci dedi: Damga olarak bu var. Citroën'in ilk adimlarini turgisler atmis demek ki Genişletmek için tıkla... Evet bende araştırıyorum bu devleti ve en doğru kullanılacak bayrak/tamga bu olur.
realirkci dedi: Damga olarak bu var. Citroën'in ilk adimlarini turgisler atmis demek ki Genişletmek için tıkla... Evet bende araştırıyorum bu devleti ve en doğru kullanılacak bayrak/tamga bu olur.