Neredeyse eski oturduğum binayla aynı özellikte altyapın. Ben 35Mbps hıza kadar olan paket kullanıyordum. 25 falan geliyordu. Tabii hat ne durumda bilemiyorum.
Hocam şu anda bir internet kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangi firma ve hangi hız. Eğer kullanıyorsanız modeminizden hat değerlerini görerek daha net konuşabiliriz. 75 destekliyor yazan yerde 35'i anca alırken altyapı sorgusundan daha yüksek hız alınabilen yerler de gördüm. En net sonuç modemden hat değeriyle alınandır.
Hocam şu anda bir internet kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız hangi firma ve hangi hız. Eğer kullanıyorsanız modeminizden hat değerlerini görerek daha net konuşabiliriz. 75 destekliyor yazan yerde 35'i anca alırken altyapı sorgusundan daha yüksek hız alınabilen yerler de gördüm. En net sonuç modemden hat değeriyle alınandır.
Hocam bu hat değeleriyle 16'yı almakta bile sorun yaşayabilirsiniz. Üstü zaten mümkün değil, kopmalar da yaşanır. İç tesisatınızı yenilemeniz mümkünse cat6 ile yenilemenizi tavsiye ederim.