A AXorsia Picopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 İyi akşamlar takamadım. Nasıl takılıyor acaba? Dosya Ekleri 20230116_204850.jpg 335,8 KB · Görüntüleme: 65 20230116_205054.jpg 52,5 KB · Görüntüleme: 58
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 16 Ocak 2023 #2 AXorsia dedi: İyi akşamlar takamadım. Nasıl takılıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
AXorsia dedi: İyi akşamlar takamadım. Nasıl takılıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 766 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 AXorsia dedi: İyi akşamlar takamadım. Nasıl takılıyor acaba? Genişletmek için tıkla... İlk fotoğrafta pilin altındaki kısma takılıyor kabloların anakarttaki yerleri belli zaten. Artı 0 Eksi
AXorsia dedi: İyi akşamlar takamadım. Nasıl takılıyor acaba? Genişletmek için tıkla... İlk fotoğrafta pilin altındaki kısma takılıyor kabloların anakarttaki yerleri belli zaten.
MUHAMMET EMİN ÖZEN Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 38 16 Ocak 2023 #4 Anakartta kablo girişlerine benzeyen bir yer olacak oraya takılacaktır. Yanınızda olsam keşke hemen yapardım. Artı 0 Eksi
Anakartta kablo girişlerine benzeyen bir yer olacak oraya takılacaktır. Yanınızda olsam keşke hemen yapardım.
KS KS A AXorsia Picopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 MUHAMMET EMİN ÖZEN dedi: Anakartta kablo girişlerine benzeyen bir yer olacak oraya takılacaktır. Yanınızda olsam keşke hemen yapardım. Genişletmek için tıkla... Rivoxile dedi: İlk fotoğrafta pilin altındaki kısma takılıyor kabloların anakarttaki yerleri belli zaten. Genişletmek için tıkla... En sağ tarafa pw led - mi takacam? Artı 0 Eksi
MUHAMMET EMİN ÖZEN dedi: Anakartta kablo girişlerine benzeyen bir yer olacak oraya takılacaktır. Yanınızda olsam keşke hemen yapardım. Genişletmek için tıkla... Rivoxile dedi: İlk fotoğrafta pilin altındaki kısma takılıyor kabloların anakarttaki yerleri belli zaten. Genişletmek için tıkla... En sağ tarafa pw led - mi takacam?