H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 15 Kasım 2021 #11 MrCeyx dedi: 8 GB var şu an bilgisayarımda yukarıda attıgınız linklerden bir 8 daha alsam çalışır mı problem çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 4+4 var. İki slot bulunmakta. 4+8 de yapabilirsiniz 12 GB.
MrCeyx dedi: 8 GB var şu an bilgisayarımda yukarıda attıgınız linklerden bir 8 daha alsam çalışır mı problem çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda 4+4 var. İki slot bulunmakta. 4+8 de yapabilirsiniz 12 GB.
MrCeyx Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #12 hasuna dedi: Bilgisayarınızda 4+4 var. İki slot bulunmakta. 4+8 de yapabilirsiniz 12 GB. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM geldi taktım ekrana görüntü gelmiyor eski RAM'leri geri taktım yine görüntü yok ne yapabilirim?
hasuna dedi: Bilgisayarınızda 4+4 var. İki slot bulunmakta. 4+8 de yapabilirsiniz 12 GB. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM geldi taktım ekrana görüntü gelmiyor eski RAM'leri geri taktım yine görüntü yok ne yapabilirim?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 17 Kasım 2021 #13 MrCeyx dedi: Hocam RAM geldi taktım ekrana görüntü gelmiyor eski RAM'leri geri taktım yine görüntü yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... RAM'leri takarken başka bir yere zarar vermiş olabilir misiniz hocam? Bu arada ramleri taktıktan sonra 2 3 dk bekleyin boot etmesi uzun sürebilir yeni ram takılınca. Son düzenleme: 17 Kasım 2021
MrCeyx dedi: Hocam RAM geldi taktım ekrana görüntü gelmiyor eski RAM'leri geri taktım yine görüntü yok ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... RAM'leri takarken başka bir yere zarar vermiş olabilir misiniz hocam? Bu arada ramleri taktıktan sonra 2 3 dk bekleyin boot etmesi uzun sürebilir yeni ram takılınca.