kılıcıolanyalnızadam Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 5 Yer Kastamonu 23 Temmuz 2021 #11 CypIosh dedi: Bende Salcano Excel var. O da eski lastik parlaktı, yaptırdım ama bayağı ses çıkarıyor. Göbek ve viteste sıkıntı var. Yaptırmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Salcano Excel tercihimdir fakat yapınca atıyorum 500 600 TL'ye sattınız Vites göbek derken 300 TL indir rmc bike ile aynı fiyata gelir. Bisikleti neden satıyorsunuz hocam ?
CypIosh dedi: Bende Salcano Excel var. O da eski lastik parlaktı, yaptırdım ama bayağı ses çıkarıyor. Göbek ve viteste sıkıntı var. Yaptırmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Salcano Excel tercihimdir fakat yapınca atıyorum 500 600 TL'ye sattınız Vites göbek derken 300 TL indir rmc bike ile aynı fiyata gelir. Bisikleti neden satıyorsunuz hocam ?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Temmuz 2021 #12 Ne yapmamı önerirsiniz.
kılıcıolanyalnızadam Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 5 Yer Kastamonu 23 Temmuz 2021 #13 CypIosh dedi: Ne yapmamı önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne için satıyorsunuz söylemenizde bir sakınca var mıdır?
CypIosh dedi: Ne yapmamı önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne için satıyorsunuz söylemenizde bir sakınca var mıdır?
G gygvy Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #14 200, 300 arası.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 23 Temmuz 2021 #15 kılıcıolanyalnızadam dedi: Hocam ne için satıyorsunuz söylemenizde bir sakınca var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok merak etmiştim ondan sordum rmc bisiklette sürmek için kambur oturmam gerekiyor ondan bunu çözümü var mı?
kılıcıolanyalnızadam dedi: Hocam ne için satıyorsunuz söylemenizde bir sakınca var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok merak etmiştim ondan sordum rmc bisiklette sürmek için kambur oturmam gerekiyor ondan bunu çözümü var mı?