hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Salonda parkede böyle değişik bi' varlık gördüm bayağı da ilgimi çekti nedir bu ne değildir? Bilgisi olan hocalarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Tırtıl gibi bir şeydi bayağı değişikti. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Salonda parkede böyle değişik bi' varlık gördüm bayağı da ilgimi çekti nedir bu ne değildir? Bilgisi olan hocalarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Tırtıl gibi bir şeydi bayağı değişikti.
michealshumacher Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 Lepidoptera Artı 0 Eksi
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 1 Mart 2025 #3 Bir çeşit larva hocam. Artı 0 Eksi
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 Crylogs dedi: Bir çeşit larva hocam. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam nasıl üreyip eve girebilir ki ? Hamam böceği gibi değil yani yavaş ve çok hareketli bir hayvan değil. Artı 0 Eksi
Crylogs dedi: Bir çeşit larva hocam. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam nasıl üreyip eve girebilir ki ? Hamam böceği gibi değil yani yavaş ve çok hareketli bir hayvan değil.
0959kedi Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #5 Kelebek veya güve larvası(tırtıl yani). hebevnejs dedi: İyi de hocam nasıl üreyip eve girebilir ki ? Hamam böceği gibi değil yani yavaş ve çok hareketli bir hayvan değil. Genişletmek için tıkla... Bir ağacın üzerinden balkonunuza veya açık bir pencereye erişmiş ve oradan sürünerek girmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Kelebek veya güve larvası(tırtıl yani). hebevnejs dedi: İyi de hocam nasıl üreyip eve girebilir ki ? Hamam böceği gibi değil yani yavaş ve çok hareketli bir hayvan değil. Genişletmek için tıkla... Bir ağacın üzerinden balkonunuza veya açık bir pencereye erişmiş ve oradan sürünerek girmiş olabilir.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.290 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #6 0959kedi dedi: Kelebek veya güve larvası(tırtıl yani). Bir ağacın üzerinden balkonunuza veya açık bir pencereye erişmiş ve oradan sürünerek girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
0959kedi dedi: Kelebek veya güve larvası(tırtıl yani). Bir ağacın üzerinden balkonunuza veya açık bir pencereye erişmiş ve oradan sürünerek girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Topraksevdalisi743 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #7 Eğitin hocam, büyüyünce ev kadar olduğunda üstüne binip şehri gezersiniz. Bu fırsatı kaçırmayın! (10 saattir Ark oynuyordum.) Artı 0 Eksi
Eğitin hocam, büyüyünce ev kadar olduğunda üstüne binip şehri gezersiniz. Bu fırsatı kaçırmayın! (10 saattir Ark oynuyordum.)