sefocan16 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar görselde göründüğü elimde böyle bir CD var monitöre ait olduğunu biliyorum ama ne işe yarıyor? Dosya Ekleri IMG_20220624_180546.jpg 81,3 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar görselde göründüğü elimde böyle bir CD var monitöre ait olduğunu biliyorum ama ne işe yarıyor?
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 sefocan16 dedi: Arkadaşlar görselde göründüğü elimde böyle bir CD var monitöre ait olduğunu biliyorum ama ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Driver sanırım.
sefocan16 dedi: Arkadaşlar görselde göründüğü elimde böyle bir CD var monitöre ait olduğunu biliyorum ama ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Driver sanırım.
K koztrue Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Sürücüleri ve kullanım kılavuzunu içeriyor.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 İçinde monitörün kullanım kullanım kılavuzu ve Driver'leri bulunuyor.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 24 Haziran 2022 #5 sefocan16 dedi: Arkadaşlar görselde göründüğü elimde böyle bir CD var monitöre ait olduğunu biliyorum ama ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Üzerinde yazıyor ya zaten. Kullanım kılavuzu ve driverları varmış.
sefocan16 dedi: Arkadaşlar görselde göründüğü elimde böyle bir CD var monitöre ait olduğunu biliyorum ama ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Üzerinde yazıyor ya zaten. Kullanım kılavuzu ve driverları varmış.
sefocan16 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #6 arasyuksel dedi: İçinde monitörün kullanım kullanım kılavuzu ve Driver'leri bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. arasyuksel dedi: İçinde monitörün kullanım kullanım kılavuzu ve Driver'leri bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle bir soru sorucam, Ben bilgisayarın anakartı olsun işlemci olsun baştan dizdim tekrar driver yüklemem lazımmı monitör e ait? Son düzenleme: 24 Haziran 2022
arasyuksel dedi: İçinde monitörün kullanım kullanım kılavuzu ve Driver'leri bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. arasyuksel dedi: İçinde monitörün kullanım kullanım kılavuzu ve Driver'leri bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şöyle bir soru sorucam, Ben bilgisayarın anakartı olsun işlemci olsun baştan dizdim tekrar driver yüklemem lazımmı monitör e ait?