mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #11 Silinen üye dedi: Genişletmek için tıkla... Ben onu ilk başta geçici pil sandım. Ani veri kaybını önlemek için. Gayet de mantıklı bir sebep bence Silinen üye dedi: Birşey daha sorabilir miyim? Haberleşme ile hiçbir kod yazmadım ama rx ışığı sürekli yanıp sönüyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla... RX bilgisayardan veri alması demek. TX ise göndermesi oluyordu sanırım. Doğru hatırlıyormuşum: arduino Rx ledi sürekli yanıyor bunun sebebi nedir?
Silinen üye dedi: Genişletmek için tıkla... Ben onu ilk başta geçici pil sandım. Ani veri kaybını önlemek için. Gayet de mantıklı bir sebep bence Silinen üye dedi: Birşey daha sorabilir miyim? Haberleşme ile hiçbir kod yazmadım ama rx ışığı sürekli yanıp sönüyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla... RX bilgisayardan veri alması demek. TX ise göndermesi oluyordu sanırım. Doğru hatırlıyormuşum: arduino Rx ledi sürekli yanıyor bunun sebebi nedir?
H hgj Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 125 12 Ağustos 2020 #12 mustaine dedi: Ben onu ilk başta geçici pil sandım. Ani veri kaybını önlemek için. Gayet de mantıklı bir sebep bence RX bilgisayardan veri alması demek. TX ise göndermesi oluyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama hiç rx kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. Silinen üye dedi: Biliyorum ama hiç RX kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... *Yazmamama
mustaine dedi: Ben onu ilk başta geçici pil sandım. Ani veri kaybını önlemek için. Gayet de mantıklı bir sebep bence RX bilgisayardan veri alması demek. TX ise göndermesi oluyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama hiç rx kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. Silinen üye dedi: Biliyorum ama hiç RX kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... *Yazmamama
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #13 Silinen üye dedi: Biliyorum ama hiç rx kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlasan bile yanıyordu galiba. Ben de en son 4-5 yıl önce Arduino ile ilgilendim kusura bakma ya.
Silinen üye dedi: Biliyorum ama hiç rx kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlasan bile yanıyordu galiba. Ben de en son 4-5 yıl önce Arduino ile ilgilendim kusura bakma ya.
H hgj Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 125 12 Ağustos 2020 #14 mustaine dedi: Ben onu ilk başta geçici pil sandım. Ani veri kaybını önlemek için. Gayet de mantıklı bir sebep bence RX bilgisayardan veri alması demek. TX ise göndermesi oluyordu sanırım. Doğru hatırlıyormuşum: arduino Rx ledi sürekli yanıyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bir dakika RX göndermeydi
mustaine dedi: Ben onu ilk başta geçici pil sandım. Ani veri kaybını önlemek için. Gayet de mantıklı bir sebep bence RX bilgisayardan veri alması demek. TX ise göndermesi oluyordu sanırım. Doğru hatırlıyormuşum: arduino Rx ledi sürekli yanıyor bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bir dakika RX göndermeydi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #15 Silinen üye dedi: Bir dakika RX göndermeydi Genişletmek için tıkla... RX receive değil miydi?
H hgj Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 125 12 Ağustos 2020 #16 mustaine dedi: RX receive değil miydi? Genişletmek için tıkla... Pc ye veri gönderme kodu girince hep rx yanar
mustaine dedi: RX receive değil miydi? Genişletmek için tıkla... Pc ye veri gönderme kodu girince hep rx yanar
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #17 Silinen üye dedi: Pc ye veri gönderme kodu girince hep rx yanar Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
Silinen üye dedi: Pc ye veri gönderme kodu girince hep rx yanar Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
bilgekaan99 Decapat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 13 Ağustos 2020 #18 Silinen üye dedi: Biliyorum ama hiç rx kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. *Yazmamama Genişletmek için tıkla... Rx herzaman yanabilir bunda sorun yok . Seri haberleşmede gönderilen veriler ulaşıp doğrulandığında bu led yanıp söner.
Silinen üye dedi: Biliyorum ama hiç rx kodu yazmama rağmen yanıp sönüyor. *Yazmamama Genişletmek için tıkla... Rx herzaman yanabilir bunda sorun yok . Seri haberleşmede gönderilen veriler ulaşıp doğrulandığında bu led yanıp söner.
M. Kürşat Irmak Centipat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 26 Yer İstanbul 20 Ağustos 2020 #19 hgj dedi: Birşey daha sorabilir miyim? Haberleşme ile hiçbir kod yazmadım ama rx ışığı sürekli yanıp sönüyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Arduino UNO klon mu? Klonlarda PCB üzerinde yanlış isimlendirme hataları olabiliyor. RX ledi haberleşmeden veri alındığında aktif hale gelmeli. LED hatalı yanması sizin için sorun olmayacaksa karta bir zararı olmaz, endişelenmeyin.
hgj dedi: Birşey daha sorabilir miyim? Haberleşme ile hiçbir kod yazmadım ama rx ışığı sürekli yanıp sönüyor sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Arduino UNO klon mu? Klonlarda PCB üzerinde yanlış isimlendirme hataları olabiliyor. RX ledi haberleşmeden veri alındığında aktif hale gelmeli. LED hatalı yanması sizin için sorun olmayacaksa karta bir zararı olmaz, endişelenmeyin.