D dukenukem Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 73 7 Temmuz 2023 #1 Selam. Resimdeki excavatörün marka modeline ihtiyacım var. Ancak graffitiler yazıyı kapatmış. Son harfi H ve en son da G harfi seçiliyor sadece. İlgili biri yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Dosya Ekleri AA.JPG 283,6 KB · Görüntüleme: 36
Selam. Resimdeki excavatörün marka modeline ihtiyacım var. Ancak graffitiler yazıyı kapatmış. Son harfi H ve en son da G harfi seçiliyor sadece. İlgili biri yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Schmtzz Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 HITACHI olabilir mi acaba?
GSG 9 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Trabzon, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Hitachi muhtemelen.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 Kazıcı bu linke bakın bir O&K RH6 olmalı. Chami yazan grafitinin altında 6 sayısı var dikkat ederseniz.
Kazıcı bu linke bakın bir O&K RH6 olmalı. Chami yazan grafitinin altında 6 sayısı var dikkat ederseniz.
D dukenukem Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 73 7 Temmuz 2023 #5 Starlink_0 dedi: Kazıcı bu linke bakın bir O&K RH6 olmalı. Chami yazan grafitinin altında 6 sayısı var dikkat ederseniz. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız aradığım model bu. Ben '6' değilde 'G' harfi olarak düşünmüştüm. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Starlink_0 dedi: Kazıcı bu linke bakın bir O&K RH6 olmalı. Chami yazan grafitinin altında 6 sayısı var dikkat ederseniz. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız aradığım model bu. Ben '6' değilde 'G' harfi olarak düşünmüştüm. Teşekkür ederim yardımlarınız için.