Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Her yerde arıyorum bulamıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Popüler bir font aslında. Marketler, esnaflar ve tasarımcılar kullanıyor.
Her yerde arıyorum bulamıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Popüler bir font aslında. Marketler, esnaflar ve tasarımcılar kullanıyor.
Çözüm abadestliveled 3 Eylül 2024 MacBethad dedi: E'ler farklı, muhtemelen bu değil. Genişletmek için tıkla... Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten.
MacBethad dedi: E'ler farklı, muhtemelen bu değil. Genişletmek için tıkla... Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten.
tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 üstteki fontun adı "Eastman Grotesque Altarnate Bold İtalic" Alttaki sie random bir el yazı tipinde font. kullanabileceğin site Artı 0 Eksi
üstteki fontun adı "Eastman Grotesque Altarnate Bold İtalic" Alttaki sie random bir el yazı tipinde font. kullanabileceğin site
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.082 Çözümler 6 3 Eylül 2024 #3 Mky dedi: Eki Görüntüle 2301604 Her yerde arıyorum bulamıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Popüler bir font aslında. Marketler, esnaflar ve tasarımcılar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bakın hangisi olduğuna, görselde birden fazla font var. Artı 0 Eksi
Mky dedi: Eki Görüntüle 2301604 Her yerde arıyorum bulamıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Popüler bir font aslında. Marketler, esnaflar ve tasarımcılar kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bakın hangisi olduğuna, görselde birden fazla font var.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 723 Çözümler 6 3 Eylül 2024 #4 Bu olması lazım. Alttaki "Black" ve italik olan doğru galiba. tomey dedi: üstteki fontun adı "Eastman Grotesque Altarnate Bold İtalic" Alttaki sie random bir el yazı tipinde font. kullanabileceğin site Genişletmek için tıkla... Alt değil standart font galiba. Emin misin alt fontu olduğuna? Artı 0 Eksi
Bu olması lazım. Alttaki "Black" ve italik olan doğru galiba. tomey dedi: üstteki fontun adı "Eastman Grotesque Altarnate Bold İtalic" Alttaki sie random bir el yazı tipinde font. kullanabileceğin site Genişletmek için tıkla... Alt değil standart font galiba. Emin misin alt fontu olduğuna?
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.082 Çözümler 6 3 Eylül 2024 #5 abadestliveled dedi: Bu olması lazım. Alttaki "Black" ve italik olan doğru galiba. Genişletmek için tıkla... E'ler farklı, muhtemelen bu değil. Artı 0 Eksi
abadestliveled dedi: Bu olması lazım. Alttaki "Black" ve italik olan doğru galiba. Genişletmek için tıkla... E'ler farklı, muhtemelen bu değil.
KS KS Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #6 MacBethad dedi: Eki Görüntüle 2301616 Bakın hangisi olduğuna, görselde birden fazla font var. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın söylemeyi unutmuşum. Sadece en üsttekini merak ediyorum Artı 0 Eksi
MacBethad dedi: Eki Görüntüle 2301616 Bakın hangisi olduğuna, görselde birden fazla font var. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın söylemeyi unutmuşum. Sadece en üsttekini merak ediyorum
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 723 Çözümler 6 3 Eylül 2024 #7 MacBethad dedi: E'ler farklı, muhtemelen bu değil. Genişletmek için tıkla... Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten. Artı 0 Eksi Çözüm
MacBethad dedi: E'ler farklı, muhtemelen bu değil. Genişletmek için tıkla... Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten.
KS KS Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #8 tomey dedi: üstteki fontun adı "Eastman Grotesque Altarnate Bold İtalic" Alttaki sie random bir el yazı tipinde font. kullanabileceğin site Genişletmek için tıkla... Yok hocam üstteki o değil bence Artı 0 Eksi
tomey dedi: üstteki fontun adı "Eastman Grotesque Altarnate Bold İtalic" Alttaki sie random bir el yazı tipinde font. kullanabileceğin site Genişletmek için tıkla... Yok hocam üstteki o değil bence
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 3 Eylül 2024 #9 İsmini bilmiyorum ama Opet'in kullandığı font bu. Belki yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #10 abadestliveled dedi: Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Evet bu yigidyum dedi: İsmini bilmiyorum ama Opet'in kullandığı font bu. Belki yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yıllarca benzini opetten alırız ama aklıma hiç gelmemişti Artı 0 Eksi
abadestliveled dedi: Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Evet bu yigidyum dedi: İsmini bilmiyorum ama Opet'in kullandığı font bu. Belki yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yıllarca benzini opetten alırız ama aklıma hiç gelmemişti