Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Her yerde arıyorum bulamıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Popüler bir font aslında. Marketler, esnaflar ve tasarımcılar kullanıyor.
Her yerde arıyorum bulamıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi? Popüler bir font aslında. Marketler, esnaflar ve tasarımcılar kullanıyor.
Çözüm abadestliveled 3 Eylül 2024 MacBethad dedi: E'ler farklı, muhtemelen bu değil. Genişletmek için tıkla... Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten.
MacBethad dedi: E'ler farklı, muhtemelen bu değil. Genişletmek için tıkla... Buldum galiba, birde şuna bak. Opet fontuna benzettim galiba oymuş zaten.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 723 Çözümler 6 3 Eylül 2024 #11 Mky dedi: Çok teşekkür ederim. Evet bu Yıllarca benzini opetten alırız ama aklıma hiç gelmemişti Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Mky dedi: Çok teşekkür ederim. Evet bu Yıllarca benzini opetten alırız ama aklıma hiç gelmemişti Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.