TurkishBadgerr Zeptopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 10:05 #1 Arkadaşlar bir siteden forma bakıyorum, acaba bu ürün orjinal midir? Dosya Ekleri IMG-20250923-WA0007.jpg 107,4 KB · Görüntüleme: 46 IMG-20250923-WA0006.jpg 163,5 KB · Görüntüleme: 44 IMG-20250923-WA0003.jpg 141,9 KB · Görüntüleme: 38 IMG-20250923-WA0005.jpg 208,3 KB · Görüntüleme: 38 IMG-20250923-WA0004.jpg 166,5 KB · Görüntüleme: 43
Umutsuzdu Umutlar Picopat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 10:19 #2 TurkishBadgerr dedi: Arkadaşlar bir siteden forma bakıyorum, acaba bu ürün orijinal midir? Genişletmek için tıkla... Orijinal görünüyor kral. QR kodu okut bir bak. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 11:11 Artı 0 Eksi
TurkishBadgerr dedi: Arkadaşlar bir siteden forma bakıyorum, acaba bu ürün orijinal midir? Genişletmek için tıkla... Orijinal görünüyor kral. QR kodu okut bir bak.
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 607 Çözümler 8 Salı 10:38 #3 Nereden aldınız Bunu Site paylaşmak yasak değil. O ilk resimde ki puma logosunun olduğu kutunun çerçevesi komple sarı değil sadece üst kısımda bulunuyor o sarı muhtemelen çakma. Son düzenleme: Salı 10:46 Artı 0 Eksi
Nereden aldınız Bunu Site paylaşmak yasak değil. O ilk resimde ki puma logosunun olduğu kutunun çerçevesi komple sarı değil sadece üst kısımda bulunuyor o sarı muhtemelen çakma.
KS KS TurkishBadgerr Zeptopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 11:11 #4 Umutsuzdu Umutlar dedi: Orijinal görünüyor kral. QR kodu okut bir bak. Genişletmek için tıkla... PUMA NEDERLAND | Kleding, Schoenen en Accessoires bu çıkıyor Artı 0 Eksi
Umutsuzdu Umutlar dedi: Orijinal görünüyor kral. QR kodu okut bir bak. Genişletmek için tıkla... PUMA NEDERLAND | Kleding, Schoenen en Accessoires bu çıkıyor
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 607 Çözümler 8 Salı 11:12 #5 Orijinal değil yukarıdaki mesajda belirttim. Artı 0 Eksi
KS KS TurkishBadgerr Zeptopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:59 #6 slenderblue dedi: Nereden aldınız Bunu Site paylaşmak yasak değil. O ilk resimde ki puma logosunun olduğu kutunun çerçevesi komple sarı değil sadece üst kısımda bulunuyor o sarı muhtemelen çakma. Genişletmek için tıkla... İkinci el ürün satan bir siteden bakıyorum da orada buldum slenderblue dedi: Nereden aldınız Bunu Site paylaşmak yasak değil. O ilk resimde ki puma logosunun olduğu kutunun çerçevesi komple sarı değil sadece üst kısımda bulunuyor o sarı muhtemelen çakma. Genişletmek için tıkla... Forma satan bir mağazaya gittim orada da aynı şekilde gözüküyor Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: Nereden aldınız Bunu Site paylaşmak yasak değil. O ilk resimde ki puma logosunun olduğu kutunun çerçevesi komple sarı değil sadece üst kısımda bulunuyor o sarı muhtemelen çakma. Genişletmek için tıkla... İkinci el ürün satan bir siteden bakıyorum da orada buldum slenderblue dedi: Nereden aldınız Bunu Site paylaşmak yasak değil. O ilk resimde ki puma logosunun olduğu kutunun çerçevesi komple sarı değil sadece üst kısımda bulunuyor o sarı muhtemelen çakma. Genişletmek için tıkla... Forma satan bir mağazaya gittim orada da aynı şekilde gözüküyor
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 607 Çözümler 8 Çarşamba 07:40 #7 TurkishBadgerr dedi: İkinci el ürün satan bir siteden bakıyorum da orada buldum. Forma satan bir mağazaya gittim orada da aynı şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... GS Store'a gidip baktın mı aynı mı dediğim kısım? Artı 0 Eksi
TurkishBadgerr dedi: İkinci el ürün satan bir siteden bakıyorum da orada buldum. Forma satan bir mağazaya gittim orada da aynı şekilde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... GS Store'a gidip baktın mı aynı mı dediğim kısım?
KS KS TurkishBadgerr Zeptopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 16:02 #8 slenderblue dedi: GS Store'a gidip baktın mı aynı mı dediğim kısım? Genişletmek için tıkla... Baktım görselini atamıyorum Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: GS Store'a gidip baktın mı aynı mı dediğim kısım? Genişletmek için tıkla... Baktım görselini atamıyorum
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 607 Çözümler 8 Çarşamba 17:00 #9 TurkishBadgerr dedi: Baktım görselini atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görseli neden atamıyorsun hocam atsana? Artı 0 Eksi
TurkishBadgerr dedi: Baktım görselini atamıyorum. Genişletmek için tıkla... Görseli neden atamıyorsun hocam atsana?
KS KS TurkishBadgerr Zeptopat Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:04 #10 slenderblue dedi: Görseli neden atamıyorsun hocam atsana? Genişletmek için tıkla... Hocam atınca görsel siyah oluyor gözükmüyor niçin bilmiyorum Dosya Ekleri IMG_20250923_185300.jpg 6,1 KB · Görüntüleme: 4 Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: Görseli neden atamıyorsun hocam atsana? Genişletmek için tıkla... Hocam atınca görsel siyah oluyor gözükmüyor niçin bilmiyorum