Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2024 #1 Discord'da şu şekil bannerler yapıp satan var. Bunun bir sitesi vardı diye hatırlıyorum. Site adını bilen varsa yazabilir mi?
Discord'da şu şekil bannerler yapıp satan var. Bunun bir sitesi vardı diye hatırlıyorum. Site adını bilen varsa yazabilir mi?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 12 Mayıs 2024 #2 Free Animated Graphics Maker | Creavite Create high quality animated graphics completely for free. Choose from our premium server banner templates and immediately make your server popular. auto.creavite.co Buradan olabilir mi?
Free Animated Graphics Maker | Creavite Create high quality animated graphics completely for free. Choose from our premium server banner templates and immediately make your server popular. auto.creavite.co Buradan olabilir mi?
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2024 #3 steelumut dedi: Free Animated Graphics Maker | Creavite Create high quality animated graphics completely for free. Choose from our premium server banner templates and immediately make your server popular. auto.creavite.co Buradan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Orda yok.
steelumut dedi: Free Animated Graphics Maker | Creavite Create high quality animated graphics completely for free. Choose from our premium server banner templates and immediately make your server popular. auto.creavite.co Buradan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Orda yok.
CaglarDeveloper Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #4 CS6 da kısa sürede çözebileceğin basit bir şey gibi duruyor. Hatta net olarak görselleri bulabilirsen canvadan bile yaparsın diye tahmin ediyorum.
CS6 da kısa sürede çözebileceğin basit bir şey gibi duruyor. Hatta net olarak görselleri bulabilirsen canvadan bile yaparsın diye tahmin ediyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.276 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 12 Mayıs 2024 #5 Zwesta dedi: Orda yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zwesta dedi: Orda yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2024 #6 steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O elini kalp yapan PNG'yi bulsam yaparımda yok işte. CaglarDeveloper dedi: CS6 da kısa sürede çözebileceğin basit bir şey gibi duruyor. Hatta net olarak görselleri bulabilirsen canvadan bile yaparsın diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yapılır hocamda o kalp yapan elin PNG yok bulamıyorum.
steelumut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O elini kalp yapan PNG'yi bulsam yaparımda yok işte. CaglarDeveloper dedi: CS6 da kısa sürede çözebileceğin basit bir şey gibi duruyor. Hatta net olarak görselleri bulabilirsen canvadan bile yaparsın diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yapılır hocamda o kalp yapan elin PNG yok bulamıyorum.
CaglarDeveloper Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #7 Zwesta dedi: O elini kalp yapan PNG'yi bulsam yaparımda yok işte. Yapılır hocamda o kalp yapan elin PNG yok bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle banner ve asset paketlerini dağıtan Discord sunucuları var. Forumlar var mutlaka buralarda araştırma yapsan sana kaynak iletirler.
Zwesta dedi: O elini kalp yapan PNG'yi bulsam yaparımda yok işte. Yapılır hocamda o kalp yapan elin PNG yok bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle banner ve asset paketlerini dağıtan Discord sunucuları var. Forumlar var mutlaka buralarda araştırma yapsan sana kaynak iletirler.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2024 #8 CaglarDeveloper dedi: Böyle banner ve asset paketlerini dağıtan Discord sunucuları var. Forumlar var mutlaka buralarda araştırma yapsan sana kaynak iletirler. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam bir tane.
CaglarDeveloper dedi: Böyle banner ve asset paketlerini dağıtan Discord sunucuları var. Forumlar var mutlaka buralarda araştırma yapsan sana kaynak iletirler. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam bir tane.
BuzzyTR0 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #9 Zwesta dedi: Buldum hocam bir tane. Genişletmek için tıkla... Nereden buldunuz hocam rica etsem paylaşabilir misiniz?
Zwesta dedi: Buldum hocam bir tane. Genişletmek için tıkla... Nereden buldunuz hocam rica etsem paylaşabilir misiniz?
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 617 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2024 #10 BuzzyTR0 dedi: Nereden buldunuz hocam rica etsem paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şuan müsait değilim hocam. Olunca Drive'a yükler, paylaşırım.
BuzzyTR0 dedi: Nereden buldunuz hocam rica etsem paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şuan müsait değilim hocam. Olunca Drive'a yükler, paylaşırım.