Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #1 Böyle resimleri hangi program ile yapabilirim? Ve ileri seviye bir şey mi?
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 Sidi Alcala dedi: Böyle resimleri hangi program ile yapabilirim? Ve ileri seviye bir şey mi? Eki Görüntüle 1376145 Genişletmek için tıkla... Adobe Illustrator.
Sidi Alcala dedi: Böyle resimleri hangi program ile yapabilirim? Ve ileri seviye bir şey mi? Eki Görüntüle 1376145 Genişletmek için tıkla... Adobe Illustrator.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 2 Mayıs 2022 #3 Adobe Photoshop ve Illustrator.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 2 Mayıs 2022 #4 Adobe Illustrator programı ile çizebilirsiniz. İleri seviye program bilgisinden çok hayal gücüne ihtiyacın var.
Adobe Illustrator programı ile çizebilirsiniz. İleri seviye program bilgisinden çok hayal gücüne ihtiyacın var.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #5 453476 dedi: Adobe Illustrator programı ile çizebilirsiniz. İleri seviye program bilgisinden çok hayal gücüne ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
453476 dedi: Adobe Illustrator programı ile çizebilirsiniz. İleri seviye program bilgisinden çok hayal gücüne ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #6 453476 dedi: Adobe Illustrator programı ile çizebilirsiniz. İleri seviye program bilgisinden çok hayal gücüne ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... EnesVRR dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, ilk nereden başlayacağıma dair öneri videonuz var mıdır?
453476 dedi: Adobe Illustrator programı ile çizebilirsiniz. İleri seviye program bilgisinden çok hayal gücüne ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... EnesVRR dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, ilk nereden başlayacağıma dair öneri videonuz var mıdır?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 2 Mayıs 2022 #7 Sidi Alcala dedi: Anladım teşekkürler, ilk nereden başlayacağıma dair öneri videonuz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir eğitim vs. yok. Programı kullanmayı bilin, yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sidi Alcala dedi: Anladım teşekkürler, ilk nereden başlayacağıma dair öneri videonuz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir eğitim vs. yok. Programı kullanmayı bilin, yeterli. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et