beoise Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 Kanalıma oyun videoları için böyle tasarımlar yapmak istiyorum. Bu tasarımı Canva'da yapabilir miyim? Yazı fontu hoşuma gitti ismi nedir? Dosya Ekleri image.png 629,2 KB · Görüntüleme: 51
Kanalıma oyun videoları için böyle tasarımlar yapmak istiyorum. Bu tasarımı Canva'da yapabilir miyim? Yazı fontu hoşuma gitti ismi nedir?
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 beoise dedi: Kanalıma oyun videoları için böyle tasarımlar yapmak istiyorum. Bu tasarımı Canva'da yapabilir miyim? Yazı fontu hoşuma gitti ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz bir oyundan görsel ve istediğiniz yazı stili pixlr ile de yapılabilir.
beoise dedi: Kanalıma oyun videoları için böyle tasarımlar yapmak istiyorum. Bu tasarımı Canva'da yapabilir miyim? Yazı fontu hoşuma gitti ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz bir oyundan görsel ve istediğiniz yazı stili pixlr ile de yapılabilir.
beoise Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 Xhaka dedi: Yapabilirsiniz bir oyundan görsel ve istediğiniz yazı stili pixlr ile de yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım görseldeki yazı fontunu biliyor musunuz? Öyle bir font aradım ama pek bulamadım.
Xhaka dedi: Yapabilirsiniz bir oyundan görsel ve istediğiniz yazı stili pixlr ile de yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım görseldeki yazı fontunu biliyor musunuz? Öyle bir font aradım ama pek bulamadım.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 beoise dedi: Hocam attığım görseldeki yazı fontunu biliyor musunuz? Öyle bir font aradım ama pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yazı fontunu bilmiyorum ama oluşturmayı biliyordum programı hatırladığım da bildiririm şu an unuttum canca ya da pixlr olması gerek. Xhaka dedi: Yazı fontunu bilmiyorum ama oluşturmayı biliyordum programı hatırladığım da bildiririm şu an unuttum canca ya da pixlr olması gerek. Genişletmek için tıkla... Canca*
beoise dedi: Hocam attığım görseldeki yazı fontunu biliyor musunuz? Öyle bir font aradım ama pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yazı fontunu bilmiyorum ama oluşturmayı biliyordum programı hatırladığım da bildiririm şu an unuttum canca ya da pixlr olması gerek. Xhaka dedi: Yazı fontunu bilmiyorum ama oluşturmayı biliyordum programı hatırladığım da bildiririm şu an unuttum canca ya da pixlr olması gerek. Genişletmek için tıkla... Canca*