ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.133 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2025 #11 mehmethanottoman dedi: Bakınız hocam. Genişletmek için tıkla... PSU'nun üst tarafında yani üste bakan kısmında yazıyordur. Yazmıyorsa ürünlerin faturası var mı?
mehmethanottoman dedi: Bakınız hocam. Genişletmek için tıkla... PSU'nun üst tarafında yani üste bakan kısmında yazıyordur. Yazmıyorsa ürünlerin faturası var mı?
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #12 ItsAllGoodman dedi: PSU'nun üst tarafında yani üste bakan kısmında yazıyordur. Yazmıyorsa ürünlerin faturası var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sistem toplayan bir adamdan aldım
ItsAllGoodman dedi: PSU'nun üst tarafında yani üste bakan kısmında yazıyordur. Yazmıyorsa ürünlerin faturası var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sistem toplayan bir adamdan aldım
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.063 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #13 mehmethanottoman dedi: RTX 3060 almayı düşünüyorum ama PSU'nın watt yeterli mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bir tamamen çıkarmayı dene PSU'yu. Çok kalitesiz bir şeyse 3060'ı yetse bile ona takma hocam.
mehmethanottoman dedi: RTX 3060 almayı düşünüyorum ama PSU'nın watt yeterli mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bir tamamen çıkarmayı dene PSU'yu. Çok kalitesiz bir şeyse 3060'ı yetse bile ona takma hocam.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #14 DemonicZ dedi: Bir tamamen çıkarmayı dene PSU'yu. Çok kalitesiz bir şeyse 3060'ı yetse bile ona takma hocam. Genişletmek için tıkla... Pcnin sistem bilgilerinde gözükür mü Arkası böyle Dosya Ekleri image.jpg 113,5 KB · Görüntüleme: 20
DemonicZ dedi: Bir tamamen çıkarmayı dene PSU'yu. Çok kalitesiz bir şeyse 3060'ı yetse bile ona takma hocam. Genişletmek için tıkla... Pcnin sistem bilgilerinde gözükür mü Arkası böyle
DemonicZ Centipat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 2.063 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #15 mehmethanottoman dedi: PC'nin sistem bilgilerinde gözükür mü? Arkası böyle Genişletmek için tıkla... Sistemde PSU gözükmez diye biliyorum. Çıkarsan daha iyi olur arkadan anlaşılmaz.
mehmethanottoman dedi: PC'nin sistem bilgilerinde gözükür mü? Arkası böyle Genişletmek için tıkla... Sistemde PSU gözükmez diye biliyorum. Çıkarsan daha iyi olur arkadan anlaşılmaz.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #16 DemonicZ dedi: Sistemde PSU gözükmez diye biliyorum. Çıkarsan daha iyi olur arkadan anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Çıkaramiyorum vida çıkmıyor DemonicZ dedi: Sistemde PSU gözükmez diye biliyorum. Çıkarsan daha iyi olur arkadan anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Wizmax sanırım
DemonicZ dedi: Sistemde PSU gözükmez diye biliyorum. Çıkarsan daha iyi olur arkadan anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Çıkaramiyorum vida çıkmıyor DemonicZ dedi: Sistemde PSU gözükmez diye biliyorum. Çıkarsan daha iyi olur arkadan anlaşılmaz. Genişletmek için tıkla... Wizmax sanırım
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.133 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2025 #17 mehmethanottoman dedi: PC'nin sistem bilgilerinde gözükür mü? Arkası böyle. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerinde gözükmez de bu kasaya PSU'lar ters takılıyormuş. Bilgi kağıdı aşağıda kalmış o yüzden gözükmüyor. Sökmeniz gerek.
mehmethanottoman dedi: PC'nin sistem bilgilerinde gözükür mü? Arkası böyle. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerinde gözükmez de bu kasaya PSU'lar ters takılıyormuş. Bilgi kağıdı aşağıda kalmış o yüzden gözükmüyor. Sökmeniz gerek.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #18 ItsAllGoodman dedi: Sistem bilgilerinde gözükmez de bu kasaya PSU'lar ters takılıyormuş. Bilgi kağıdı aşağıda kalmış o yüzden gözükmüyor. Sökmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Aldığım adama sordum; 600watt Cooler Master RTX 3060 için yeter mi? Buymuş: Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2025
ItsAllGoodman dedi: Sistem bilgilerinde gözükmez de bu kasaya PSU'lar ters takılıyormuş. Bilgi kağıdı aşağıda kalmış o yüzden gözükmüyor. Sökmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Aldığım adama sordum; 600watt Cooler Master RTX 3060 için yeter mi? Buymuş:
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.133 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2025 #19 mehmethanottoman dedi: Aldığım adama sordum 600watt Cooler Master RTX 3060 için yeter mi? Buymuş. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
mehmethanottoman dedi: Aldığım adama sordum 600watt Cooler Master RTX 3060 için yeter mi? Buymuş. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
mehmethanottoman Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #20 Sağ olun kim bana yazdıysa. ItsAllGoodman dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla...